• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi koşun hele:))

Teşekkür ederim yorumunuz icin:)

Ben açıkçası bunu sorun edecek ah vah kısmında değilim. Sorun ederse o onun sorunu olur. Ben de anlamış olurum zaten. Bunun öncesinde benim sorun ettiğim konular var. Yani kendimi kabul ettirme çabasında değilim, ilk kez bu konuyu konuşacağım bu şekilde, gerçekten nasıl ne kadar konuşmalıyım fikir almak istedim.
Ama dediğinize de katılıyorum . Gönül çok farklı bir şey. İsteyince yalnız onu istiyor. Her şeyin üzerini örterek.

bu heyecanın bu merakın keyfini çıkar. :)

O yogun duygular meraktandir. Ilk gorusmede soylemeye gerek yok. Hüsran da olabilir. Bence ilk bulusmadan sonra aradaki elektrik olumlu olursa soylemeli.
Mantıklı geldi. Şu an tam olarak kafamda bir şey yok bununla ilgili. Sanırım o an ne getiriyorsa onu yaşayacağım. Söylemem gerektiğini hissedersem soylerim .

Uzun bi süreden sonra tekrar merhaba.
Yazsam mı yazmasam mi kararsız kaldım ama paylaşmak istiyorum sizinle. :)

İnternetten biriyle tanıstim. Yabancı ama Türkiye'de okuyor. Uzatmış, eğitim durumu sıkıntılı. Benden küçük 3 yaş .
Neyse biz bu sitenin dışında da görüşmeye başladık. Her gun konusuyoruz ve kamerayla görüşmeye başladık 1 aya yakındır. İlk zamanlardan itibaren benden hoşlandığını söylemeye başladı. Ben kapatmaya çalıştım başka konulara geçtim filan. Arkadaşız ayağı yaptım. Ama ben de çok tatlı buluyorum onu :) böyle yarım yamalak konuşmaları , güzel kalbi derken baya hayatımda yer edindi .

Önümüzdeki günlerde gorusecegiz.
Benim için mantıklı bir yanı yok olası bu ilişkinin . Yani hala okuyor olması , okulunun bitiremiycek olması uzun bir süre daha, yaşça küçük olması , e bide yabancı. Yani benim açımdan Oluru yok gibi. Uymuyor . Şimdi söyleyeceklerimi gelecek düşündüğüm için sormuyorum yani.
Ama bir gelecek olur mu onun için de çok büyük konuşmamam gerekiyor biliyorum.

Ben geçen yıl boşanmistim. Bundan ona bahsetmedim daha önce. Sizce ilk buluşmamızda bahsetmeli miyim? Ve nasıl bahsedebilirim? Ilk kez boyle bi bulusma yasiycam ve bu durumu acikladigim ilk erkek olacak. Bu konuda tecrübesi olan veya hayat tecrübesiyle bana yardımcı olabilecek arkadaslardan yorum bekliyorum. Tesekkurler:)
yabancılar bu boşanma işlerine pek takmıyor rahat ol bence ;) eski ilişkilerden konu açılırsa söylersin açılmazsa söylemezsin.

Uzun bi süreden sonra tekrar merhaba.
Yazsam mı yazmasam mi kararsız kaldım ama paylaşmak istiyorum sizinle. :)

İnternetten biriyle tanıstim. Yabancı ama Türkiye'de okuyor. Uzatmış, eğitim durumu sıkıntılı. Benden küçük 3 yaş .
Neyse biz bu sitenin dışında da görüşmeye başladık. Her gun konusuyoruz ve kamerayla görüşmeye başladık 1 aya yakındır. İlk zamanlardan itibaren benden hoşlandığını söylemeye başladı. Ben kapatmaya çalıştım başka konulara geçtim filan. Arkadaşız ayağı yaptım. Ama ben de çok tatlı buluyorum onu :) böyle yarım yamalak konuşmaları , güzel kalbi derken baya hayatımda yer edindi .

Önümüzdeki günlerde gorusecegiz.
Benim için mantıklı bir yanı yok olası bu ilişkinin . Yani hala okuyor olması , okulunun bitiremiycek olması uzun bir süre daha, yaşça küçük olması , e bide yabancı. Yani benim açımdan Oluru yok gibi. Uymuyor . Şimdi söyleyeceklerimi gelecek düşündüğüm için sormuyorum yani.
Ama bir gelecek olur mu onun için de çok büyük konuşmamam gerekiyor biliyorum.

Ben geçen yıl boşanmistim. Bundan ona bahsetmedim daha önce. Sizce ilk buluşmamızda bahsetmeli miyim? Ve nasıl bahsedebilirim? Ilk kez boyle bi bulusma yasiycam ve bu durumu acikladigim ilk erkek olacak. Bu konuda tecrübesi olan veya hayat tecrübesiyle bana yardımcı olabilecek arkadaslardan yorum bekliyorum. Tesekkurler:)
bosandigini soylemelisiz bide 3 yas kucuk aama olgun olmasi onmli

bosandigini soylemelisiz bide 3 yas kucuk aama olgun olmasi onmli
Yani bilmiyorum olgun benden çok küçük , of bu çocuk demedim hiç
Ama şu da var, ben de çok olgun, ağır olmalıyım havalarında bi insan değilim. Özümde ruhum çocuk. Baya egleniyoruz, her seyden konusabiliyoruz. O yüzden o açıdan sorun yok :KK6:

Back
X