Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kararsızım yaa bi bahsedeyim diyorum bi bahsetmeyeyim,önemsiz çünkü benim için bahsedipte eşimin huzurunu kaçırmaya hiç lüzum yok sanırsam...sağolun kızlar..
suskun_sultan;zannetmiyorum yaa bayağı bi bağlanmış kuzenime,5-6 yıldır tanışıyolar zaten birbirleriyle,hani ne biliym öyle sapık ya da takıntılı bi tip değil,anlayış göstererek bırakmıştı peşimi..
sanırım doğrusu söylememek...
Bahsettiğim sapıllık değil saplantı. Allah korusun ya... Aklınızın bir köşesinde tutun insanoğlu ciğsüt emmiş dikkatli olun :kedi:
Tabi aynı ortamda yaşayacak olan sizsiniz. Siz tarafları daha iyi tanıyorsunuz. Peki Kuzeninizin haberi varmı? Sonra bir sinir anında kuzeniniz kıskançlık krizine girip herşeyi anlata da bilir.
Ben olsam saklamazdım söylerdim.
Çoğunluk söylememen taraftarı. O yüzden sen en iyisi söyleme ama tedbiride bırakma bir anda aşkı depreşip sana hayatı zehir etmesin..
İnşallah kuzeninize gerçekten bağlanmıştır.
Ben söylerdim. İlerde mutlaka öğrenecektir eşin. Senden öğrenmesi sana olan güvenini arttırabilir.
bence de söyle gizli saklı kalmasın evlilik bu aman derim tahtalara vur sevgili filan olunca koymaz belki ama allah korusun insanın eşi saçma sapan bi sebepten dolayı güvenini yitirirse çok kötü olur..
bence eşinize geçmişte senden önce böyle böyle bi durum oldu ama ben istemedim karşılık vermedim olay kapandı gitti haberin olsun gibisinden diyebilirsiniz..
allah mutluluğunuzu daim etsin.. opuyorumnanaktan
Bu meseleyi söyleyerek o adamı değil eşini öenmsemiş oluyorsun canım. Onun senden böyle bir durumu saklamasını ister miydin?