Kızlar bi öneri de bulunsanıza yahu...:)

bence hiç bahsetme canım...eşin ona karşı takıntılı olmasına yol acarsın..olduki evlendiler bir araya geldiğinizde eşin huzursuz davranır adama bakar sürekli..ben söylemezdim sahsen..

Bahsederek ömür boyu sıkıntı çekmene hiç gerek yok. Eşin nasıl birisi bilmiyorum ama erkekler çok takılır böyle şeylere ki senlik zaten bir durum yok ortada. Kuzeninle her görüşmende sorun yaşatabilir. Sonuçta herkesin hayatı Aşk-ı memnu değil, sizde Peyker'le Nihat değilsiniz dimi.sempatiksalakcinni

Arkadaşım bazı insanlar aşırı takıntılııdır. Hiç anlayamayabilirisn adam halen sana takıntılı olabilir bence söylemende fayda var.
Bir filimde izledim " Saplantı"burda kadın saplantılıydı.
Yani bana hiç akıllıca gelmedi senden ümidini kestiğini düşünmüyorum ümidi kesmiş olsa kuzeninle olmaz. Türk filmi gibi :)))

Valla kararsızım yaa bi bahsedeyim diyorum bi bahsetmeyeyim,önemsiz çünkü benim için bahsedipte eşimin huzurunu kaçırmaya hiç lüzum yok sanırsam...sağolun kızlar..

suskun_sultan;zannetmiyorum yaa bayağı bi bağlanmış kuzenime,5-6 yıldır tanışıyolar zaten birbirleriyle,hani ne biliym öyle sapık ya da takıntılı bi tip değil,anlayış göstererek bırakmıştı peşimi..
sanırım doğrusu söylememek...

Valla kararsızım yaa bi bahsedeyim diyorum bi bahsetmeyeyim,önemsiz çünkü benim için bahsedipte eşimin huzurunu kaçırmaya hiç lüzum yok sanırsam...sağolun kızlar..

suskun_sultan;zannetmiyorum yaa bayağı bi bağlanmış kuzenime,5-6 yıldır tanışıyolar zaten birbirleriyle,hani ne biliym öyle sapık ya da takıntılı bi tip değil,anlayış göstererek bırakmıştı peşimi..
sanırım doğrusu söylememek...

Bahsettiğim sapıllık değil saplantı. Allah korusun ya... Aklınızın bir köşesinde tutun insanoğlu ciğsüt emmiş dikkatli olun :kedi:

Tabi aynı ortamda yaşayacak olan sizsiniz. Siz tarafları daha iyi tanıyorsunuz. Peki Kuzeninizin haberi varmı? Sonra bir sinir anında kuzeniniz kıskançlık krizine girip herşeyi anlata da bilir.
Ben olsam saklamazdım söylerdim.

Çoğunluk söylememen taraftarı. O yüzden sen en iyisi söyleme ama tedbiride bırakma bir anda aşkı depreşip sana hayatı zehir etmesin..

İnşallah kuzeninize gerçekten bağlanmıştır.

Bahsettiğim sapıllık değil saplantı. Allah korusun ya... Aklınızın bir köşesinde tutun insanoğlu ciğsüt emmiş dikkatli olun :kedi:

Tabi aynı ortamda yaşayacak olan sizsiniz. Siz tarafları daha iyi tanıyorsunuz. Peki Kuzeninizin haberi varmı? Sonra bir sinir anında kuzeniniz kıskançlık krizine girip herşeyi anlata da bilir.
Ben olsam saklamazdım söylerdim.

Çoğunluk söylememen taraftarı. O yüzden sen en iyisi söyleme ama tedbiride bırakma bir anda aşkı depreşip sana hayatı zehir etmesin..

İnşallah kuzeninize gerçekten bağlanmıştır.

Tabi ki hayatım vardır öyle tipler,ama ne bileyim görünürde pek benzemiyo öyle bi tipe...

Zaten karşı tarafta yaşıyorlar orda da yaşayacaklar aramızda bayağı bir mesafe var zırt pırt görüşeceğimizi sanmıyorum,hoş görüşsek te hiç bişey olmayacağı için içim rahat,belki de eşime anlatırım yaa..Ya gerçekten benim için çok önemsiz biri,ben kocama deli gibi aşığım..Ayrıca kuzenim de biliyor bu durumu,kendisi bana anlatmıştı zamanında ne kadar laçka bir durum,hiç hoşlaşmadığım şeyler yaaa....

bence de söyle gizli saklı kalmasın evlilik bu aman derim tahtalara vur sevgili filan olunca koymaz belki ama allah korusun insanın eşi saçma sapan bi sebepten dolayı güvenini yitirirse çok kötü olur..

bence eşinize geçmişte senden önce böyle böyle bi durum oldu ama ben istemedim karşılık vermedim olay kapandı gitti haberin olsun gibisinden diyebilirsiniz..

allah mutluluğunuzu daim etsin.. opuyorumnanaktan

Ben söylerdim. İlerde mutlaka öğrenecektir eşin. Senden öğrenmesi sana olan güvenini arttırabilir.

Evet güven meselesini düşününce de söylemek geliyor aslında içimden,önemsemek istemedim o yüzden söylememeyi düşünüyordum ama bakalım yaa...

bence de söyle gizli saklı kalmasın evlilik bu aman derim tahtalara vur sevgili filan olunca koymaz belki ama allah korusun insanın eşi saçma sapan bi sebepten dolayı güvenini yitirirse çok kötü olur..

bence eşinize geçmişte senden önce böyle böyle bi durum oldu ama ben istemedim karşılık vermedim olay kapandı gitti haberin olsun gibisinden diyebilirsiniz..

allah mutluluğunuzu daim etsin.. opuyorumnanaktan

teşekkür ederim allah hepimzi mutlu etsin inşallah...Herhangi bi korkum sıkıntım yok,sadece vicdanım rahat olsun,eşimin güvenini kaybetmeyeyim diye...
yoksa yıllar önce karşılıksız olmuş bitmiş bişey çünkü...
a.s.

Bu meseleyi söyleyerek o adamı değil eşini öenmsemiş oluyorsun canım. Onun senden böyle bir durumu saklamasını ister miydin?

Şu an kuzeninin eşi olacak şahısın davranışları nasıl size karşı.
Eşinizin nasıl biri olduğuna bağlı biraz da. Böyle birşeyi takıntı yapabilecek erkek var, yapmayacak erkek var yani...

zaten aranızda bişey geçmemiş. bence söyle rahat et. söylerken adamın ısrarcı olmadığı sadece seni hanımefendi bulduğu gibi laflar edersen o da rahatsız olmaz bundan . kolay gesin :9

söylersen bu durumu kabul etmiş oluyorsun yani sanki bi ilişki yaşamışsınız gibi düşünebilir.. öle bişi olmamış ama..ne biliyim sölemezsen kimden öğrencek varsa eğer bunu sölicek birileri onlara bırakma sen söle.. ama eğer duymıcağını düşünüosan hiç söleme derim.

Bunun açıklanması ya da gizlenmesi eşinizin ve bahsettiğiniz adamın karakteri ve hayata bakışına göre önem arz eder...

Ben olsaydım... :1closedeyes:

Vaktiyle ısrarlar sonucu da olsa birkaç kez görüştüğüm ve başkalarına vermek üzere bile olsa hediyelerini kabul ettiğim ve ilginç bir tesadüf eseri kuzenimle evlilik düşünen adamdan eşime bahsederdim. Neticede bu kişiyle aynı ortamda bulunmak istemezdim ama eninde sonunda misafirliğe gelecek ya da gideceğim, ortak akrabalar, arkadaşlar olacak, halime tavrıma yansıyacak bu rahatsızlıklar... Eşim bunu fark edip "Bizim hatuna ne oluyor?" diyeceğine olaydan haberi olursa o da yardımcı olur bu adamla aynı yerde bulunmama çabama...

Tabii bu senaryo, dengeyi koruyabilecek bilinçli bir koca ve zamanında duyduğu hisleri tam anlamıyla kalbine gömmüş bir eski aşık gerektirir... Umarım ikisi de vardır ve dördünüz de mutlu olursunuz... :kahve:

Bencede bahsetmemelisin canım...
Bu durum zaten dile gelmez... Kuzeninde madem ciddimiş..
Mutluysa bunu dile zaten getirttirmez...
Ama... Eşin çok anlayışlı ise bunu tabiki paylaş ama kimse eskiden eşini seven birini yanlarında dolaşmasından hoşlanmaz...
Bu sıkıntı doğura bilir...
Mutluluklar...

Back
X