Kızlar bi öneri de bulunsanıza yahu...:)

bence söyleme derim olay bitmiş gitmiş erkeklr bu konularda daha çok takıntılı
ama bilemedim şimdi CADIARZUsöylesende olur eşini sen iyi bilirsin sonuçta sen karar ver

bence hiç konuyu bile açma zaten sözlenecekmiş kalkıpta eşine bişey diyecek hali yok ya boşver gitsin

sen eşine söyle söyleme diyemem
ama
sen eşine söylemezsin adam muhabbet arası senin eşine aşıktım biliyodu der
yada
haberi olan bi başkası söyler
sen neden bana söylemedin olur..

sen söylersin ne gerek vardı içime kurt düşürdün olur
eşin adama kin güder
seni sorgular

ikiside bi ihtimaldir

ama şahsen sevgilim bana senin dobralığını seviyorum der
aklıma geleni pat diye düşünmeden derim kırıcıda olsa...

Kuzenin bi karar vermiş o adamı kendine eş olarak seçmiş,,
bence hiç düşünme bile sonuçta sen kendin diyorsun ona karşı bişey hissetmedim.
ileride sanmıyorum başına dert olacağını şimdi gündeme çıkartarak onu önemsiyormş havası verebilirsin.
önemseme boşver Herşeyin Hayırlısı

Söylersen önemsiyor bunu düsünüyor havası olur bencedeCADIARZU
söylemezsen gizlemis mi olursun önemsememiş miakannehir karar vermek zor:1ninca:
bence eşini tanıyan sensin ona göre karar vermelisinhihoyyyt

amcanıın kızı o adamın size asıldığını biliyordu. şimdi bu durumu nasıl kabullendi.

bence o çiftten uzak durun. çünkü o adam saplantılı olabilir. amcanızın kızı sizi kıskanabilir. iftira boyutuna bilegelebilir iş.

eşinize üstü kapalı bir şekilde bahsedin. yıllar önce bu adam bana teklifte bulunmuştu diye.

Sağolun kızlar yorumlarınız için tek tek teşekkür ediyorum hepinize;
zaten dediğim gibi önemsemiyorum,benden yana kesinlikle bişey olmamıştı,olmaması için çabalamıştım zaten,bitti gitti,ama eşim anlayışlı biridir,ikimizde eski sevgililerimizden bahsettiğimzde esprilerle bahsederiz..çünkü bizim için önemli olan şu an ve geleceğimiz..geçmişimiz pek ilgilendirmiyor bizi..
sanırım önemseyip söylemeyeceğim..
er_ca;
düşünsene o zaman amcamın kızı bahsetmişti bana o durumdan,ilginç yaa...
şu an amcamlar da istemiyor onunla evlenmesini(yanlış anlaşılmasın biz serbest,açık saçık giyinen bi aileyiz,onlar muhafazakar kesimden hem de en tutucularından)bu sakın yanlış anlaşılmasın..kuzenimde serbest bi tiptir öyle tutucu bir aileye girince alışması zor olacak bilemiyorum..
Umarım çok mutlu olurlar...

bencede bahsetme belki o da unutmuştur.Boşu boşuna eşini de kendini de huzursuz etme..Sonra gerekrse anlatırsın.

Valla Sahsen benim fikrimce bahsetmelisin, esin tabi pireyi deve yapacak cins ten degilse...
kafasina cok takabilir belki,ayni durum benimde basima gelmisti cünki, bende anlattim esime...
konusu acilmiyor ama hep aklinda biryerde oldugunu biliyorum...huzurumuz falanda cok yerinde cok sükür...o konu orda birkere konusuldu kapatildi...ama iyikide anlatmisim
cünki eninde sonunda okadar cok ortaya cikabilecek durumlar yasandi ki, eger ben anlatmasaydim
ben suclu duruma düsecektim cünki sonradan nekadar anlatirsam anlatayim bana inanmazdi....esimi iyi taniyorum...ona göre ver canim kararini, ben kendi tecrübemi yazdim...
anlatip anlatmadigini bildir canim bize.

Back
X