Kızlar?? Bi sorum var..

Mavisim112

Bebegim ❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
1.112
322
43
33
İlk hamileliğimde göğüslerimde pek fazla büyüme olmamışdı.. Şimdide öyle aşırı değil ama sağ göğsüm resmen içi dolu gibi sertleşdi iyice ve büyüdü.. Sol göğsümle 2 sene oğlumu emzirdiğm için zaten öteki göğsüme bakarak daha dolgundu ama şuan sağ göğsüm o kadar sertki sol göğsüm yumuşak normalmi sizce.. 2/3 gündür sancımayada başladı sıkca...?

Cnm benimde ayni sag sisti koltuk altima kadar sert resmen sol daha az farkediliyo bile biri kucuk biri buyuk
Esimde doktora gidelim diyo baska bisey olmasin diye.. Haberlerde son zaman meme kanseriyle ilgili seyler cikdigi icin insan tedirgin oluyo ama hamilelikde farkli tabii..
Ilk hamilelgmde basima gelmemisdi büyüme olmamisdi.. Ondan tuhaf geldi bana :)
Senindemi sanciYo canim?

Ay benimde sol daha büyük niye acaba şimdi farkettim şişmiş ödem falan mı olur ki hamilelikte

Ay benimde sol daha büyük niye acaba şimdi farkettim şişmiş ödem falan mı olur ki hamilelikte
Seninde solmu :)
Bak yine cinsiyete bagliycam ama bazilari sag soldan büüyk olursa erkek, sol daha büyük olursa kiz diyolar :110:
Ama hic inanmiyorum böyle seylere..
Ödem olsa birz daha yumusak olurdu benimki tas gibi.. Süt desem daha cok erken..

Seninde solmu :)
Bak yine cinsiyete bagliycam ama bazilari sag soldan büüyk olursa erkek, sol daha büyük olursa kiz diyolar :110:
Ama hic inanmiyorum böyle seylere..
Ödem olsa birz daha yumusak olurdu benimki tas gibi.. Süt desem daha cok erken..
Ben kızımı yeni sütten kestim Can'ım biraz Mastit beni korkutuyor. Valla kızımda göğsüm sabitti bu ne olur Allah bilir. Cinsiyetle bende kafayı bozdum valla :-)

Ben kızımı yeni sütten kestim Can'ım biraz Mastit beni korkutuyor. Valla kızımda göğsüm sabitti bu ne olur Allah bilir. Cinsiyetle bende kafayı bozdum valla :-)
Bende 4/5 ay oluyo sütten keseli oglumu.. Korkma Allahin izniyle bisey olmiycak :))
Ayy kafayi siyirmayalim bide Canim :))) degis tokus yapriz senin 1 kiz daha benimde 1 oglan daha gelirse :sus:
Ayy yok isin sakasi düsüncesi bile kötü evlat bask seye benzermiii ne olursa olsun demi ama :KK68:

Cnm seninde ilk kizin oldugundan sanada soriyim.. Erkenden seyirme filan hissedersen erkek olur diyolar ben oglumdada simdide seyirme hissediyorum.. Seninde kizinda seyirme olmusmuydu 10 haftalikken filan

Bende 4/5 ay oluyo sütten keseli oglumu.. Korkma Allahin izniyle bisey olmiycak :))
Ayy kafayi siyirmayalim bide Canim :))) degis tokus yapriz senin 1 kiz daha benimde 1 oglan daha gelirse :sus:
Ayy yok isin sakasi düsüncesi bile kötü evlat bask seye benzermiii ne olursa olsun demi ama :KK68:
Ay veremem kocam kız diye tutturdu :-) :-) sağlıkla gelsin kız erkek farketmez bizdeki nefis arsızlığı işte :-)

Cnm seninde ilk kizin oldugundan sanada soriyim.. Erkenden seyirme filan hissedersen erkek olur diyolar ben oglumdada simdide seyirme hissediyorum.. Seninde kizinda seyirme olmusmuydu 10 haftalikken filan
Kızım tık tık vurdu teyzesi seyirime şeklinde değil tıklama şeklinde hissettim baya uzun süre

Esimde doktora gidelim diyo baska bisey olmasin diye.. Haberlerde son zaman meme kanseriyle ilgili seyler cikdigi icin insan tedirgin oluyo ama hamilelikde farkli tabii..
Ilk hamilelgmde basima gelmemisdi büyüme olmamisdi.. Ondan tuhaf geldi bana :)
Senindemi sanciYo canim?
Bnm ilk hamileligimde de olmustu bundada normal cnm telas etme sonradan geciyo biraz sut kanallarin calismaya basliyo dikkat et damarlar da sisiyo biraz bnm sahzen gozukuyolar

Kızım tık tık vurdu teyzesi seyirime şeklinde değil tıklama şeklinde hissettim baya uzun süre
Oyyy yerim onuuu erkenmi baslamisdi hareketlenmeye.. Bana göre mesela oglumda 10.-11.haftalarda seyirme baya erkendi sonrasi hareketlerini hissetmisdim..

Back
X