Doğuma Hazırlık kızlar bi yardım edin bana, değişsem mi değişmesem mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yamisy

Duduşlum :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
994
42
73
merhaba kızlar ben bebeğimin odasına oda takımı alıyorum, daha önce beşik almıştım şimdi o beşiği değiştirip değiştirmeme konusunda karasızım... resim eklemeyi bilmediğim için link veriyorum

aldığım beşik bu: 70*130
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi

değiştirmeyi düşündüğüm ise bu:

kararsız kaldığım nokta, elimdeki katlanabiliyor kullanmadığımda büyüyen beşiğin bazasına kaldırabilirim nereye koyacam derdi olmaz birde oğlum hareketlendiğinde park olarak kullanabilirim beşiği alt kademeye getirdiğimde ayağa kalktı düştü olayı olmaz boyunu aşmicak çünkü... içinde oynar, oynarken uykusu geldiğinde orda uyuyabilir vs...

ben bu beşiği yatak odama koyacağım yerimde var fakat sepetmi olsun yoksa elimdeki mi kalsın bilemedim. sepet beşiğin 6-8 ay kadar yanımda olması, küçük olması avantajı var ve gözüme daha şirin görünüyo ama katlanmıyo yani işim bittiğinde koyacak yerim yok.

bu durumda ne yapmam mantıklı, karar veremiyorum. değiştirsemmi yoksa değiştirmesemmi? yada aynı beşiğin bi küçük boyutunu mu alsam bu çokmu büyük acabaa ?? :44: :26:

merhaba kızlar ben bebeğimin odasına oda takımı alıyorum, daha önce beşik almıştım şimdi o beşiği değiştirip değiştirmeme konusunda karasızım... resim eklemeyi bilmediğim için link veriyorum

kararsız kaldığım nokta, elimdeki katlanabiliyor kullanmadığımda büyüyen beşiğin bazasına kaldırabilirim nereye koyacam derdi olmaz birde oğlum hareketlendiğinde park olarak kullanabilirim beşiği alt kademeye getirdiğimde ayağa kalktı düştü olayı olmaz boyunu aşmicak çünkü... içinde oynar, oynarken uykusu geldiğinde orda uyuyabilir vs...

ben bu beşiği yatak odama koyacağım yerimde var fakat sepetmi olsun yoksa elimdeki mi kalsın bilemedim. sepet beşiğin 6-8 ay kadar yanımda olması, küçük olması avantajı var ve gözüme daha şirin görünüyo ama katlanmıyo yani işim bittiğinde koyacak yerim yok.

bu durumda ne yapmam mantıklı, karar veremiyorum. değiştirsemmi yoksa değiştirmesemmi? yada aynı beşiğin bi küçük boyutunu mu alsam bu çokmu büyük acabaa ?? :44: :26:

aldığın daha kullanışlı daha güzel bence değiştirme. Diğeri çok küçük kısa bir süre kullanabilirsin.

aldığın daha kullanışlı daha güzel bence değiştirme. Diğeri çok küçük kısa bir süre kullanabilirsin.

evet kullanışlı canım yorumun için teşekkür ederim, ama bi bakınca sanki çok mu büyük acaba dedim. o yüzden ikilemde kaldım koyacak yerimde var yani sığmadığından değil de işte kafam karıştı tekrar saol canım

canım bence değiştirme kullanışlı dediğin gibi ilerde oyun parkı yapılır ve katlanıyor bende odama park yatak almayı düşünüyorum evet sepet olan beşikler güzel görünüyor aması var işte sonra onu nereye koycaz gene sen bilirsin

bence aldığın beşik çok harika, hiç değiştirmene gerek yok . üstelik o iki kademeli, büyüyünce alt kademeye alır içinde rahatça oynatırsın bebeğini.. sepet beşik 6. aydan sonra çok kullanışsız boşa para vermek gibi :S gerçi senin kararın, içine hangisi siniyorsa :D

canım bence değiştirme kullanışlı dediğin gibi ilerde oyun parkı yapılır ve katlanıyor bende odama park yatak almayı düşünüyorum evet sepet olan beşikler güzel görünüyor aması var işte sonra onu nereye koycaz gene sen bilirsin

evet canım aynen bende öyle düşünüyorum öbürünün görüntüsü cezbediyor işte ama görüntü içinde kullanışlı olandan vazgeçmek saçma geldi düşündükçe saol canım :34:

Bence hiçbiri en iyisi park yatak.. Tecrübe ile sabittir..:1:

canım ilk başta bende onlardan bakmıştım çok kullanışlı göründüler ama biraz araştırma yapınca bebek için sağlıklı olmadığını gördüm. uzmanlar onların oyun parkı olarak kullanılmsı gerektiğini söylüyorlar. uyku için ve bebeğin kemik gelişimi için iyi değilmiş zaten partk yatakların üretim amacı çocuğun oyun oynaması içinmiş bu yüzden ortaya çıkmış ama zamanla insanlar onu yatak olarak da kullanmaya başlamış. o yüzden vazgeçtim yinede saol canım :34:

bence aldığın beşik çok harika, hiç değiştirmene gerek yok . üstelik o iki kademeli, büyüyünce alt kademeye alır içinde rahatça oynatırsın bebeğini.. sepet beşik 6. aydan sonra çok kullanışsız boşa para vermek gibi :S gerçi senin kararın, içine hangisi siniyorsa :D

evet evet haklısın canım boşuna kafamı karıştırmiyayım en iyisi :34:

hepinize teşekkür ederim kızlar saolun değiştirmiyorum beşiğimi :32:

birde kızlar bu beşik tek başına yetermi yoksa büyüyen beşikde alsammı? bir mağazadan dolabı şifonyeri falan alıyorum aynı takımın büyüyenini de alsammı acaba karar veremiyorum yoksa dolabı şifonyeri bir de bu beşik olsa yetermi??? büyüyeni isteme sebebimde şu; bendeki beşiği alt kademeye getirdiğimde bebeği uyurken oraya koyup almak çok zor oluyor çok eğilmem gerekiyor bu yüzden olsa diyorum ama bi yandanda kararsızım işte sizce ne yapmalıyım??

Son düzenleme:
bence değiştirme. ilkini uzun süre kullanabilirsin ama ikincisi bebek 5-6 aylık olunca yani bebek hareketlenince işne yaramaz. benim kayınvalidem hollanda da bundan kullanmış yani 2.sinden misafir çocuk asılınca bebekle birlikte devrilmiş . yani bende sevmiştim bunları ama bunu duyunca almadım yinede sen bilirsin bebeğinde hayırlı olsun...

bence değiştirme. ilkini uzun süre kullanabilirsin ama ikincisi bebek 5-6 aylık olunca yani bebek hareketlenince işne yaramaz. benim kayınvalidem hollanda da bundan kullanmış yani 2.sinden misafir çocuk asılınca bebekle birlikte devrilmiş . yani bende sevmiştim bunları ama bunu duyunca almadım yinede sen bilirsin bebeğinde hayırlı olsun...

evet canım görünümü güzel ama kullanışsız malesef. demek içinde bebek varken devrildi ayy iyice soğudum şimdi :19: saol canım :34:
1.daha kullanışlı ve uzun süre de işinizi görür.:31:

evet bizde eşimle öyle karar verdik canım saol :34:

bence de değiştirme, diğeri daha süslü gösterişli duruyor belki ama ilki çok daha kullanışlı

evet canım aynen katılıyorum. 1. beşiği kullanıcam. yanına bir de dolap ve şifonyer aldım takım yapıcam inşallah saol canım:34:

Beşiğin hayırlı olsun güle güle kullan fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin teşekkürler....

saol canım teşekkür ederim. ben beşiği 650 tl ye aldım şuanki fiyatı nedir bilemiyorum ama fark varsa bile çok değildir. ben mayıs ta aldım 2-3 ayda fiyatlar uçmamıştır heralde dimi :34:

başka sormak istediğin bişey olursa bana yazabilirsin seve seve yardımcı olurum canım

saol canım teşekkür ederim. ben beşiği 650 tl ye aldım şuanki fiyatı nedir bilemiyorum ama fark varsa bile çok değildir. ben mayıs ta aldım 2-3 ayda fiyatlar uçmamıştır heralde dimi :34:

başka sormak istediğin bişey olursa bana yazabilirsin seve seve yardımcı olurum canım
Çok teşekkürler ben Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım çok erken olmasına rağmen araştırıyorum tahta beşik hiç düşünmüyordum hep park yatak düşündüm ama bu beşiklerin böyle katlanması hoşuma gitti ve daha şık duruyorlar istanbulda ki bayisi bulup yakından da görmek lazım :34: Sevgilerle...

Çok teşekkürler ben Allah nasip ederse ikiz annesi olacağım çok erken olmasına rağmen araştırıyorum tahta beşik hiç düşünmüyordum hep park yatak düşündüm ama bu beşiklerin böyle katlanması hoşuma gitti ve daha şık duruyorlar istanbulda ki bayisi bulup yakından da görmek lazım :34: Sevgilerle...

canım bende istanbuldayım. erken falan deme araştır canım zamanı geldiğinde alıcağın zaman afallamazsın. o markanın belli bi mağazası yok, fabrikadan çalıştığı mağazalara siparişle gönderiyolar. ben kadir has taki mini damla mağazası aracılığıyla aldım. baby tech i aradım en yakın nerde buluruz dedim mini damlayla görüşün dediler numara verdiler orayı aradık görmek istediğimizi söyledik getiririz dediler. getirdiler baktık beğendik aldık. genelde mağazalarda babytech in sepet beşiği oluyo mağaza girişine falan koyuyolar.

bende önce park yatak düşünmüştüm ama plastik ve naylon olması içime sinmiyodu bunu bulunca rahatladım dediğin gibi katlanması ve iki katlı olması çok iyi. park yatakla farkı yok arasında. alırsan güle güle kullan canım ikizlerine :34: sevgiler...

$ur8_b1.webp

Canımmm bu beşiği nekadara aldın ?

Çok teşekkürler bende kadır hasta bakarım inşallah park yatakta düşüncelerine bende katılıyorum ama yer sıkıntısıda var çok kararsızım dediğin gibi ben ufaktan ufaktan araştırıyım

Son düzenleme:
Çok teşekkürler bende kadır hasta bakarım inşallah park yatakta düşüncelerine bende katılıyorum ama yer sıkıntısıda var çok kararsızım dediğin gibi ben ufaktan ufaktan araştırıyım

canım bu beşiğin boyutları var 70*130, 70*110, 60*120, 50*90 bu 4 boyutta park yatakların boyutlarıyla aynı fark hiç farkı yok yani, istediğin boyutunu alabilirsin. benimki 70*130 olandan

Hangisini aldin besik olarak ben de verdigin linklere baktim da cok guzeller memnun musun diye soracaktim :37:

Back
X