- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
canım ben sepet beşik almadım 70*130 ölçüsünde diğer beşiği aldım. çok memnunum valla..Hangisini aldin besik olarak ben de verdigin linklere baktim da cok guzeller memnun musun diye soracaktim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sepet beşik almadım 70*130 ölçüsünde diğer beşiği aldım. çok memnunum valla..Hangisini aldin besik olarak ben de verdigin linklere baktim da cok guzeller memnun musun diye soracaktim![]()
canım ben sepet beşik almadım 70*130 ölçüsünde diğer beşiği aldım. çok memnunum valla..
Sepet beşiği ilk aylarda kullanabilirsiniz bebek büyüyünce hareketlenmeye başlayınca kullanamazsınız ama diğier beşiği uzun zaman kullanabilirsiniz sadece ilk birkaç ay için sepet beşik almaya değmez bence.
istenildiğinde sallanıyo istenildiğinde sabitliyo ama sallanan modda da salıncak gibi değil sen sallarsan sallanıyo. ben hiç sabitlemedim daha, çok iyi o yöndenBen de cok begendim bir kac model sanirim ben de onlardan alicam sallaniyor mu peki?
değiştirmedim zaten oğlum 5 aylık kendi beşiğimizi kullanıyoruzBence değiştirmeyin.Çünkü değiştirmeyi düşündüğünüz beşikte bebek en fazla 6 ay yatabilir,ondan sonra yeni almanız gerekecek.Son karar sizin :))
istenildiğinde sallanıyo istenildiğinde sabitliyo ama sallanan modda da salıncak gibi değil sen sallarsan sallanıyo. ben hiç sabitlemedim daha, çok iyi o yönden
değiştirmedim zaten oğlum 5 aylık kendi beşiğimizi kullanıyoruz![]()
canım ben sepet beşik almadım 70*130 ölçüsünde diğer beşiği aldım. çok memnunum valla..
Selamm bende aynı beşiği beğendim dün :)
aslında ben ikeanın bu tip beşiklerinden alcaktım hemen hemen aynı özellikleri mağazada bunu görünce sordum hemde sallanma özelliğini görünce hoşuma gitti..
yatağını da veriyolardı dimi, sen ekstra yatak aldınmı o beşikle verilen yatak nevresim falan onları mı kullanıyosun? memnun musun :) tekrar tekrar soruyoruz kusura bakma ama insanın içinde hep bi acaba oluyo :)![]()
yatağı uyku seti beraber veriliyo canım. uyku setinin üst kat ve alt kat olarak parçaları var. ben şuan üst katını kullanıyorum memnunum yalnız çarşafını kullanamadım yumuşaktı ama lastikli değildi bende krem rengi lastikli başka bi çarşaf geçirdim oldu btti. ekstra yatak almadım canım geleni kullandım. ama benim oğlum yumuşak yer seviyo böyle gömülerek uyumak istiyo oyüzden setin yorganını altına serdim oğlanın :) benim yastığımda yatıyo zaten benle uyuyo gbi hissediyo heralde. yastığa ve yorgana iyice gömülüyo öyle uyuyo sıpam :)) yok canım ne kusuru sorucaksın tabiiki anlıyorum bende öyleydim :)))
rica ederim yardımcı olabildiğime sevindim. hayırlı olsun beşiğiniz canım. bebeğini sağlıkla bir avazda alırsın inşallah kucağınaçook teşekkür ederim :) akşama eşimi götüreyim o zaman zaten hoşuma gitmişti senin anlattıklarından sonra da kafamda ki soru işaretleri gitti :) eşimde beğenirse bu konuda kafa patlatmaya son :)