Kızlar bi arkadaşım için yardım istiyorum bu defa.. Kısaca anlatayım.. 1.5 yıl devam etti ilişkileri ama dolu dolu devam etti çocuk hiç bi sebeb yokken ayrıldı onca söze lafa ne ayrılma nedeni söyledi ne geri döndü.. Aradan 5 6 aya yakın süre geçti ama arkadaşım hiç unutamadı hala ilk gün gibi acı çekiyo iyice zayıfladı
Bunca zaman konuşma olmadı ama facedende silmedi çocuk . haliyle umutlanıyordu arkadasım ve kendiside hala çok sevdiği için silemiyordu sürekli napıyor ne ediyor diye takip ediyordu.. Bugün silmiş faceden ve kız iyice yıkıldı dualar ediyo tekrar dönsün ben kabulüm herşekilde dayanamıyorum diye çok acı çekiyo çok yarım kalıyorum yapamıyorum aylar geçmesine ragmen diye.. Ve şunuda ekleyim arkadaşım etrafında çok sevilen biridir çok isteyeni filan olur güzel kızdır hatta hep o çocukla nasıl oldun diye söylenirdi herkes okuduğu üniversite filan çocuktan kat kat üstün başarılıda bi kız. Bunu da şu yönden söylüyorum çocuk bi neden yokken ayrıldı acaba bunlarında mı etkisi oldu.. Şimdi size demem o ki ne yapayım elim kolum baglı aylardır acısı dinmiyor.. Bi kere çocugu arayıp son kez konuşalım mı dese (ki gelmeme ihtimali de var ) hayatına devam edemiyor üzülüyor kendi kendini yedi zamanda ilaç olmuyor bi yardım edin kızlar aşk acısı kötüdür çok üzülüyorum ona