- 7 Eylül 2015
- 469
- 220
- 23
- 34
Dikkat etmek Zorundayım ben onun annesiyim kirpiği düşse bilirim araştırıırım çok okurum ve çocuğumda geniz eti var üstelik bunu ben farkettim doktordan rica ettim bakıldı endoskopi yapıldı geniz etinden dolayıda ameliyat durumu var zaten geniz eti ortakulak iltahabına davetiye çıkarırmış bide üstüne grip nasıl koruyacağımı şaşırdım gıda takviyeleri falan aldım içiriyorum mamalarına bi sürü şey karıştırıyorum halsiz güçsüz düşmesin diye ki doktor geniz etini görünce bana bu çocuk bu geniz etiyle iyi bile gelişmiş aferin sana dedi.. Ama eşime göre ben pimpirikli takıntılı bi anneyimdahası hiç bi iş yapmadığı halde çocuğuna bile bakamayan anneyimEşinize ilgili değil ama çocuğunuzun hastalığı ile ilgili bir şey diyeceğim
Gerçekten çok basit gibi görünen ama ciddi bir hastalığı var sizin dikkatiniz gerçekten takdir edilir cinsten
Çünkü aynısını ben küçükken yaşadım ve neredeyse 6 yaşından 13 yaşına kadar hayatım KBB hastalıklarına geçti 3 kere tüp takıldı ve şimdi çok şükür iyiyim işitme kaybım düzeldi ama hala banyo yaparken denize veya havuza girerken çok dikkat etmem gerekiyor
Siz en iyisini yapıyorsunuz
Eşiniz çok vurdumduymaz
bu konunun ciddiyeti elalem ne der diye düşünmeyi kaldırmaz bunun farkına varmış lazım
Bunun iyi annelik vs.ile ilişkisi yok çünkü ben küçükken öyle el bebek gül bebek büyüdüm ki ama yine de bu hastalığı yaşadım