Kızlar bı yardımcı olurmusunuz

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Merhaba kızlar ucuncu tup bebek transferım vr oncesınde bır erken dusuk bır kımyasal gebelıgım oldu yıne tup bebekdi iki düşükden sonra hangı testlerı yaptırdınız benden doktorum sdece rahım fılmı ıstedı kan testlerı olarak da tsh ınsılun vs bakıldı baska bısey istemedı doktorum hıcbır problem yok senlık dıyor fakat hısteroskopı dıye bı tetkık varmıs bunu yapmıs bı cok doktor dusuk olan hastalara benım doktorum sızce neden ıstemiyor bu tarz seylerı ?

Bende 3 kere tüp bebek denedim, ilki kalp atışı durdu 10 haftalık kürtaj oldum.ikinci düşük yaptım, 3.den önce histereskopi yapıldı film çekildi genetik pıhtılaşma hepsine bakıldı fakat direk negatif aldım hiç tutunma olmadı, gitgide kötüye gidiyorum şimdi 4.deneyeceğim ama rahim kalınlaşmıyor bu ay iptal oldu :(

Bende 3 kere tüp bebek denedim, ilki kalp atışı durdu 10 haftalık kürtaj oldum.ikinci düşük yaptım, 3.den önce histereskopi yapıldı film çekildi genetik pıhtılaşma hepsine bakıldı fakat direk negatif aldım hiç tutunma olmadı, gitgide kötüye gidiyorum şimdi 4.deneyeceğim ama rahim kalınlaşmıyor bu ay iptal oldu :(
Estrofem kac adet kullandın da rahim kalınlasmadi. Bide gittin doktor kim

Yanı bı sorun olsa ısterdı dıymi sonucda iyi doktor yurtdısı egıtımı vs vs baya ıyı acıbdemın doktoru ne bılım guvenıyoruz ısde kım ne dese ınslh olumlu olur bu defa cok korkuyorum 😞
Tabiki canim, iyi olan rahme niye histereskopi yapılsın. Bende halk diliyle perde vardi. O alındı. Ve cidden ağrılı bir işlem. Yat kalk dua et, boşver

Tabiki canim, iyi olan rahme niye histereskopi yapılsın. Bende halk diliyle perde vardi. O alındı. Ve cidden ağrılı bir işlem. Yat kalk dua et, boşver
Allah razı olsun cnm rabbım sanada acil şifa bersın rabbım hepımıze cabalarımızın sonucunu en guzel sekılde versin inşallah 🙏

Back
X