mrb kızlar benim sorunum yine kaynana daha öncede yazmıştım sorunlarımı şimdi benim kayın pederim bir ay önce vefat etti kaynanam küçük bekar kaynımla duruyo diğer kaynım evli oda geçen yaz evlendi ama gelin hanım geçen kayınvalıde ile olmadık sebeblerden dolayı kavga cıkardı masus yaptığını adım gibi biliyorum nese iki oğluda annesiyle pek kalma tarafterı deil eşim bana sölemiyo ama dün akşam bi telefon konuşmasım-nı duydum ben annemi yanıma alıcam falan gibilerinden şimdi küçük oğlan iş nedeniyle 2 gunluk şehir dışına cıkıyormuş diğer kardeşi yalnız kalma abime git demiş kendi evine cağırmıyo bile 2 gunluk misafirliğine bişiy demiyorum ama yanıma yerleşirse mutsuz olucam evliliğimi bile bitirmeyi düündüm son olaylarda ama daha 8 aylık bebeğim var o gelin orda sefasını sürecek ben neden cefasını çekeyim evlenirken onlara bi sürü yardım ettiler biz kendi çabamızla bişiler yapmaya çalıştık şimdi sizce kaynanama direk söyleyimmi eşime söylesem tavır yapacak havalanacak biliyorum strestn uyumadım butun gece sabaha kadar ağzımda yaralar çıktı lütfen bi yol gösterin yoksa bende kavga cıkaracam hiç huzur kalmayacakkk