kızlar bi yol lütfen

Canim benim herkesin derdi ayni galiba. Bu kvlerin e iyisi cennete kambur girermis. Esinle bagirip cagirmadan oturup bi konussan. Bak ben senin icin herseymi silip atyrm sen dha iyi ol aile olalim diye neden beni 3.sahislar icin üzop hirpaliyorsun. Senin ailen benim gibisinden konussan belki anlar seni.

ay bence sen kendını bulunmaz hınt kumaşı sanıyorsun galıba

bak sakın yanlış anlama benı asla sana hakaret etmek yada uzmek degıl nıyetım ama gercekten bıraz bu dunyanın farkına var
tamam şehır degıştırmışsın küçük bı yere gıtmışsın ama boyle olan bır cok ınsan var
karıyerım ıyı işim iyi dıyorsun sende kendıne ılgılenecek bırşeyler bul ne bıleyım egıtımle falan ılgılen haftasonları cocuk bul kendıne ders falan ver ucretsız madem maaşın ıyı
yada cevrendekı ınsanlara faydalı olmaya calış
yok ama bence sen kafada bıtırmışsın evlılıgını bende sana bışey solıım mı bende ISTANBULdan nışanlımın yanına gıdıcem
ve bunu oyle cok ıstıyorum kı bende muhendısım ve benımde aldıgım maaş allaha şukur cok ıyı
onu coook sevıyorum ve onunla heryerde mutlu olabılırım evde o olmasa bıle ona yemek hazırlamak onu yanımda uyutmak benı mutlu eder

ama işte sende eşını gercekten sevmıyorsun demekkı bunlar katlanamıyorsun...

Back