Kızlar bi yorum yapın

nuterx

Hadi kizlar birseyler soyleyin
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
30
-30
29
1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?

Esiniz dedigim dedik olmasaydi duzeltebilirdiniz bir sekilde. Ama esiniz pek duzelecek gibi degil sanki..

1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?
acelen neydi evlenmek için diyorum

Kiz kac yaşında evlendin sen de okulu ne ara bitirdin akademisyen oldun de bagayimm :KK69:

çok aşırı kıskanç insanın kendisi başka insanlara farklı gözle baktığı için eşinede öyle bakılmasını istemediği için kısıtladığını düşünüyorum..eşini değiştirmek için öncelikle bu kıskançlık olayını aşman gerekiyor..

iyi de akademisyensen 24 yaşındaysan araştırma görevlisi ya da okutmansındır. zaten maaşın minimum 3200 tl
kocan da senden çok alıyordur.
herhalde sana senin paranın hesabını soracak değil. di mi?

X