kizlar biktim artik akil verin nolur

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
Dun kaynanamlara gittik 1 aydir gitmiyoduk..her gittiğimizde bana annemlere ne KDr gdip gitmediğini soruyor otur ewde diyor gitmeyin demeye getiriyor..dunde ayni muhabbet oldu esimde diyoki fazla gitmiyorz zaten orda nasip sessiz kaldim deliriyorum şuan ..keşke istediğimiz zaman gideriz diyebilseydim nasil içime oturdu kızlar ya..bnm annemler sormazlar bile hep gidin derler ...cevap veremedim ya şuan cok sinirliyim kendime biktim bu kadindan bidaha yaparsa napiyim ...uzun sure gitmicem zaten kaynanamlara

Dun kaynanamlara gittik 1 aydir gitmiyoduk..her gittiğimizde bana annemlere ne KDr gdip gitmediğini soruyor otur ewde diyor gitmeyin demeye getiriyor..dunde ayni muhabbet oldu esimde diyoki fazla gitmiyorz zaten orda nasip sessiz kaldim deliriyorum şuan ..keşke istediğimiz zaman gideriz diyebilseydim nasil içime oturdu kızlar ya..bnm annemler sormazlar bile hep gidin derler ...cevap veremedim ya şuan cok sinirliyim kendime biktim bu kadindan bidaha yaparsa napiyim ...uzun sure gitmicem zaten kaynanamlara
1 aydır bana gelmiyorlar, her hafta ordalar mı? Oğlum hanım köylü mü oldu diye sormuştur işte.

Kendi ailene ne kadar sıklıkla gidiyorsun? Kıskanıyor olabilir.

Bu arada aynı şehirdeyseniz 1 ay zaten uzun bir süre gitmemek için.

benim kayınvalidem de soruyor.
bazen gereğinden fazla meraklı olabiliyorlar.

Eşinin"fazla gitmiyoruz" demesine daha çok kızmışsındır sen.
O da hiç tınlamasa ya. Hesap veriyor sanki.

bu kadınların çocukları evlendikten sonra daha bi değere biniyor galiba. Ayyy bizler nasıl kayınvalide falan olucaz acaba?

Bir şey söylesen de niye öyle dedim diye pişman olacaktın belki. Ben her düşündüğünü söyleyen bir tipim ama son zamanlarda kırıcı olduğumu fark ettim. Şimdi de niye öyle söyledim ki, çok ayıp ettim falan diye düşünüyorum. Hatta annemi kırdım diye 2 gündür ağlıyorum. Eskiden hiç de umrumda olmazdı ama ilk defa birileri bana çok kırıcı olduğumu söyledi. Boşver, sıkma canını. Söylesen adın kötü gelin olacak. He hoş de geç. Yine bildiğini oku.

Eşiniz 1 aydır gitmediğiniz için savunma pozisyonuna geçmiş

Ailenize her hafta gidiyorsanız sağdan soldan duyup alınmıştır

Tabii hesap vermeyeceksiniz ama oğlunun yalnız gitmesine de karışmayacaksınız

Kv sizin oğlunu ona göndermeyip sürekli annenize gittiğinizi düşünüp kıskanıyor bana gel diyemediğiniz için de evde otur diyor

bütün kaynanalar mı aynı arkadaş ya bizimki de sürekli anneme çok gittiğimizden ne kadar rahatsız olduğunu söyler, her şey kız analarında biter der. sinir eder beniii:mad:
onun yüzünden bütün kaynana başlıklı konulara yazar oldum:KK69:

benimde esimin anneannesi her firsatta sorar, annenler ne yapiyor, görüsüyormusunuz, gidiyormusunuz geliyorlarmi falan. Yok gelmiyorlar, görmüyorum kac gündür diyorum her defasinda :KK70::KK70: yeterki o sussun.

Benimki de oraya gidiyorsun kalmaya, burada da kalacaksın diyordu bir ara, bazı olaylar, tatsız olaylar, yaşandı, artık demez. Hep diyorum, erkek aileleri çok sorunlu çok.

hayırdır anne desen?

bu ne bıcım bır tutum yahu benım annem gene hep der gıdın bıze gelemesınızde gıdın bak ozler oglunu :KK70: halbukı ana kuzusu ben yanı

Benimki de oraya gidiyorsun kalmaya, burada da kalacaksın diyordu bir ara, bazı olaylar, tatsız olaylar, yaşandı, artık demez. Hep diyorum, erkek aileleri çok sorunlu çok.
kalma olayını benimki de istedi.
hep geliyosun gidiyosun ben kalmanı da isterim dedi. ben de valla ben annemde bile ayda yılda 1 kalıyorum, kalamam sevmiyorum başkasında kalmayı dedim. bi daha da konusunu açamadı :KK76::KK49:

bir kac kisi sordu, cevap vermediniz. Kendi annenize sik sik gidip k.validenize ayda 1 gidiyorsaniz, neredeyse kvalideniz hakli diyecegim.

Aynen walla ona daha cok kzdim cnmE="Hayme, post: 41162126, member: 591876"]Eşinin"fazla gitmiyoruz" demesine daha çok kızmışsındır sen.
O da hiç tınlamasa ya. Hesap veriyor sanki.[/QUOTE]
Qynrn

X