Kızlar bıktım dengesizliklerden/yardım edin

Blablaxz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
72
40
35
kızlar daha yaşım küçük ama bu yaşta komplekse girdim. Çünkü 10 kişi kadar insan beni hülya avşar ın kızına benzetti bunu kafama takmaktan yoruldum çirkin bulmam ben kimseyi çirkin demem ama o kıza öyle şeyler diyip üstüne beni benzetiyorlar ki... Artık evden çıkasım gelmiyor ne yapmam gerek:KK43:(

sannaaa be salakkk...
annaaaa baksana yhaaa
de olsun bitsin :)

Ya benzeyebilirim de insanların güzellik algısının illa biblo gibi olması sinirimi bozuyor bir de çok fazla haksızlık ediyorlar :KK43:

Annaa dediği için demediklerini bırakmıyorlardır, hoş çok da önemli değil hani ne söyledikleri.

Benzetıyorlarsa benzıyorsunuzdur, takılmayın.

Birisine benziyorsun diye güzel veya çirkin olmazsın ki

Mesela bak bi fotoğrafta sağdaki kadın angelina jolie ye ne kadar benziyo ama çirkin yani halbuki angelina fıstık gibi
yani diyeceğim o ki seni o kişiye benzetiyorlar diye çirkin olmazsın kaldı ki zehra çilingiroğlu o kadar çirkin bi kız değil eminim sen ondan daha güzelsindir rahat ol takma kafaya ağzı olan konuşuyor işte :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-30-00-55-20.png
    Screenshot_2015-06-30-00-55-20.png
    344,1 KB · Görüntüleme: 166
Birisine benziyorsun diye güzel veya çirkin olmazsın ki

Mesela bak bi fotoğrafta sağdaki kadın angelina jolie ye ne kadar benziyo ama çirkin yani halbuki angelina fıstık gibi
yani diyeceğim o ki seni o kişiye benzetiyorlar diye çirkin olmazsın kaldı ki zehra çilingiroğlu o kadar çirkin bi kız değil eminim sen ondan daha güzelsindir rahat ol takma kafaya ağzı olan konuşuyor işte :KK70:
Ben de begenmiyor degilim kızı. Ama kıza verilen tepkiler çok abartı. Bazısı alakan yok derken bazısı fena benzetiyor algıyla alakalı galiba ben de bazı fotolarını benzetiyorum bazılarını benzetmiyorum değişiyor yani:KK43:

Ben de begenmiyor degilim kızı. Ama kıza verilen tepkiler çok abartı. Bazısı alakan yok derken bazısı fena benzetiyor algıyla alakalı galiba ben de bazı fotolarını benzetiyorum bazılarını benzetmiyorum değişiyor yani:KK43:

Benzesen nolcak benzemesen nolcak boşver mesela beni de babama benzetiyolar o zaman ben erkeğe mi benziyorum :KK70:

Benzemiyosun benzemiyosun:cool:
Sen daha güzelsin maşallah:KK54:
Onlar seni çekemiyorlar o yüzden diyorlar
Takma kafana
:KK51:

Benzemiyosun benzemiyosun:cool:
Sen daha güzelsin maşallah:KK54:
Onlar seni çekemiyorlar o yüzden diyorlar
Takma kafana
:KK51:
Alınmayacagımı düşünüyorlar belki de.. Ben de davranışlarımı daha olgun tutmaya kendimden taviz vermemeye çalısıyorum ama insan bir yerde kafasına takıyor inşallah ergenlikten sonra takmam:oops:

Beni de İclal aydın a benzetiyorlar. .:110:

Hadi birlikte yas tutalım. .:KK14:

Alınmayacagımı düşünüyorlar belki de.. Ben de davranışlarımı daha olgun tutmaya kendimden taviz vermemeye çalısıyorum ama insan bir yerde kafasına takıyor inşallah ergenlikten sonra takmam:oops:

Seneye güler geçersin Hoppa

X