Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bildiğiniz en iyi cilt bakım sırlarınız varsa paylaşır mısınız birbirimizin bildiklerinden faydalanalım mesela cildiniz parlak ve canlı gözükmesi için neler yapıyorsunuz
Tam da bunun için aktardan kil aldım. Taş şeklinde. Fırında ısıttım ufaladım ve jel kıvamına getirdim suyla sürdüm yüzüme kuruyana kadar beklettim. Bu aşamada cilt oldukça geriliyor. Kimseyle konuşmayacağınız yatacağınız vakitte yapmanız mantıklı olabilir. Bunu 2 haftada bir falan yapabilirsiniz. Ben çok memnun kaldım.
Tam da bunun için aktardan kil aldım. Taş şeklinde. Fırında ısıttım ufaladım ve jel kıvamına getirdim suyla sürdüm yüzüme kuruyana kadar beklettim. Bu aşamada cilt oldukça geriliyor. Kimseyle konuşmayacağınız
Kızlar bildiğiniz en iyi cilt bakım sırlarınız varsa paylaşır mısınız birbirimizin bildiklerinden faydalanalım mesela cildiniz parlak ve canlı gözükmesi için neler yapıyorsunuz
Kesinlikle Retinol geç tanıştım birazda dikkatli kullanılması gereken a türevi bir asit ama gerçekten çok faydalı akne sorunum pek yok ama yüzümde bazen küçük küçük pütürlüler olurdu onları geçirdi yüzümü sıkılaştırdı yeni başlayanlar için sandiviç yönetemi ile kullanmayı öneriyorlar bende öyle haftada bir şeklinde başladım 6 aydır kullanıyorum artık cildim çok alıştı kafama göre ama ne zaman kullanmayı kessem cilt sorunlarım başlıyor o kadar çok ile yaradıki bende bugün eşim suratıma sürdüğümü gördü banada sür dedi fark edilir derecede işe yaradı
Onun haricinde somon DNa kullanıyorum bir yıldır yani somon spermi oda inanılmaz işe yaradı bende cildim sanki yenilendi gibi ama sorun şu kullandığım ürün Türkiye satılmıyor arkadaşım hediye etmişti bitmek üzere bende şimdi sadece nemlendirici olarak yeni bir ürün aldım iyice bitsin ona geçiçem zaten gerekli bakımı Retinol ile yapıyorum diye düşündüm nemlendiricim de özellikli olmayı versin göz altı kremimden de memnunum ama burada marka veriliyor mu ki
Onun haricinde somon DNa kullanıyorum bir yıldır yani somon spermi oda inanılmaz işe yaradı bende cildim sanki yenilendi gibi ama sorun şu kullandığım ürün Türkiye satılmıyor arkadaşım hediye etmişti bitmek üzere bende şimdi sadece nemlendirici olarak yeni bir ürün aldım iyice bitsin ona geçiçem zaten gerekli bakımı Retinol ile yapıyorum diye düşündüm nemlendiricim de özellikli olmayı versin göz altı kremimden de memnunum ama burada marka veriliyor mu ki
cevabınız için çok teşekkür ederim marka verilip verilmemesi konusunda emin değilim göz altı kreminizin adını bana özelden yazabilir misiniz rica etsem
cevabınız için çok teşekkür ederim marka verilip verilmemesi konusunda emin değilim göz altı kreminizin adını bana özelden yazabilir misiniz rica etsem