kızlar bilen varsa yardmcı olsun :(

temin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
73
6
28
İstanbul
Yaa nomalde geçen ay 18 ekimde regl oldum bu ay 15 die hesapladm fakat 10 güne yakın karnmda sancı belimde ağrı kasıklarmda batmalar olmaya başladı ve bugün çok açık kahverengi kan geldi bu ay diğer aylara göre regl agrım farklıydı acaba yinede hamile olabilrmiyim yoksa saçmalıyormuyum :(

Idrar testi al , veya an yakin hastaneye gidip kan testi yaptir canim.

En uygunu yani idrar testine bakmayada korkuyorm 1ay once aynı durum oldu baktm silik ikinci çizgi çıktıyine aynısının olmasndan korkuyorm :(

En uygunu yani idrar testine bakmayada korkuyorm 1ay once aynı durum oldu baktm silik ikinci çizgi çıktıyine aynısının olmasndan korkuyorm :KK43:

korkunun ecele faydası yok.. için içini yiyeceğine test yapacaksın bişey var mı yok mu göreceksin.. böyle ikilemde kalmak daha büyük sıkıntı..

hamile olabilirsin benimde 15i günüm aynı ikayetler var bendede sen bebiş istemiyorsun galiba

15NDE OLMAM GEREKİYOR ADETLERİM DÜZENLİDİR BELİRTİLER VAR AMA BAKARSIN REGL OLMUSUM ADET OLMAZSAM TEST YAPARIM

herkese merhaba ben yeni üyeyim ...sizden yardım bekliyorum.yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.benim allah bağışlasın 6 yaşında bi çocuğum var ikinci bir çocuk istiyoruz ama olmuyo doktor pco var dedi olmayabilir.bende soğan kürü deniyorum inşallah olur böyle bi durum yaşayan varmı...

[QUOTya_eda, post: 37757693, member: 633273"]ANLAMAMIŞIM SENİN LEKELENMENİN DEVAMI GELDİMİ REGL OLDUNMU[/QUOTE]
Evet canım ya bugün oldum

Canım mutlaka dene bu soğan kürünü ben çok faydasını duydum ve hep iyiyle sonuçlanmıştı.

Back
X