Kizlar Bilsev ince doktora guvenebilmiyimz sizceee???

Siz neler yasadinizzzz nasildi amlyt sureci ucrettt ne KDaarr???
ücret sizin burun yapınıza göre değişiyor.ama bilsev bey o konuda da yardımcı oluyor.ameliyat süreci yaşamınızı çok fazla sekteye uğratmıyor.1 hafta- 10 gün arasında toparlanıp işinize bile dönebiliyorsunuz.

Su an atamadım tlf de sorun var galiba ama tekrar denicem fotoğraf göndermeyi..bence gelip muayene ol.. Özel muayenesi de çok pahalı değil 110 tl..sonrasında içine sinerse zaten çık yardımcı oluyor her konuda

slm kızlarr konya meram tıp fakültesi doç dr. bilsev ince.. Ben de burun estetiği yaptırdım.kesinlikle 10 numara..İNANILMAZ memnun kaldım. harika bir burnum oldu. şiddetle tavsiye ediyorum.
Ay gercekden mi ne KDE odedinizzz acaba nasildi nasip burnunuz vardi nasip oldu resmi atarmsnz litfeeeen

canım eski fotolarımın hepsini sildim..ameliyat sonrası fotoğraflarımı da paylaşmayayım herkes çok doğal yüzüme yakışan bir burnum olduğunu söylüyor..malum deşifre etmeyeyim kendimi

canım eski fotolarımın hepsini sildim..ameliyat sonrası fotoğraflarımı da paylaşmayayım herkes çok doğal yüzüme yakışan bir burnum olduğunu söylüyor..malum deşifre etmeyeyim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…