Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Fatmanur..Bilsev İnce her konuda çok başarılı bir hekimdir. Kendisi hem burun estetiği hem de meme büyütme ameliyatımı gerçekleştirdi.Çok memnunum..Kesinlikle tavsiye ederim.Şimdiden geçmiş olsun..Sizce bilsev ince nasil bir doktor guvenebilrmym
ücret sizin burun yapınıza göre değişiyor.ama bilsev bey o konuda da yardımcı oluyor.ameliyat süreci yaşamınızı çok fazla sekteye uğratmıyor.1 hafta- 10 gün arasında toparlanıp işinize bile dönebiliyorsunuz.Siz neler yasadinizzzz nasildi amlyt sureci ucrettt ne KDaarr???
Siz ne KDr verdiniz ucretücret sizin burun yapınıza göre değişiyor.ama bilsev bey o konuda da yardımcı oluyor.ameliyat süreci yaşamınızı çok fazla sekteye uğratmıyor.1 hafta- 10 gün arasında toparlanıp işinize bile dönebiliyorsunuz.
slm kızlarr konya meram tıp fakültesi doç dr. bilsev ince.. Ben de burun estetiği yaptırdım.kesinlikle 10 numara..İNANILMAZ memnun kaldım. harika bir burnum oldu. şiddetle tavsiye ediyorum.Sizce bilsev ince nasil bir doktor guvenebilrmym
Ay gercekden mi ne KDE odedinizzz acaba nasildi nasip burnunuz vardi nasip oldu resmi atarmsnz litfeeeenslm kızlarr konya meram tıp fakültesi doç dr. bilsev ince.. Ben de burun estetiği yaptırdım.kesinlikle 10 numara..İNANILMAZ memnun kaldım. harika bir burnum oldu. şiddetle tavsiye ediyorum.