- 20 Ocak 2021
- 2.341
- -152
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Laf sokuluyor her gun her saat.yapamiyorum.son günler hiç çekilmiyor.iyice saldirganlastilar.ben ankaraya gittikten sonra.cunku kendimi anlattim oradaHaklı görüldüyseniz sorun nedir arkadaşım?
Gidiyormuşsunuz işte ne güzel!
Kurtulacaksınız inşallah.
Tamam anlıyorum da sabretmekten başka çare yok.Laf sokuluyor her gun her saat.yapamiyorum.son günler hiç çekilmiyor.iyice saldirganlastilar.ben ankaraya gittikten sonra.cunku kendimi anlattim orada
Sende laf sok agzin armut mu topluyor niye Pasif kalıyorsunuzLaf sokuluyor her gun her saat.yapamiyorum.son günler hiç çekilmiyor.iyice saldirganlastilar.ben ankaraya gittikten sonra.cunku kendimi anlattim orada
Kimse konuşmuyor benimleSende laf sok agzin armut mu topluyor niye Pasif kalıyorsunuz
Ayrıca kavga istemiyorum enerjimi aliyorSende laf sok agzin armut mu topluyor niye Pasif kalıyorsunuz
E cevap ver sende. Gerizekalı dendiğinde izliyor musun? Karşılık ver mademLaf sokuluyor her gun her saat.yapamiyorum.son günler hiç çekilmiyor.iyice saldirganlastilar.ben ankaraya gittikten sonra.cunku kendimi anlattim orada
ben 2 hafta sonra yıllık izne çıkarım.sonra da ilişiği keserim diye.ama bir de resmi yazıyı bekleyeceğim vs.gidisim temmuz sonunu bulacak gibi görünüyor.bir de ya tayini yapmazlarsa diye korkmaya basladimTamam anlıyorum da sabretmekten başka çare yok.
Yaaa ben mobingten dolayı gidiyorum.gidiyorum ona rağmen hala yapıyorlar.amac beni.uzmek.Konuşmuyorsa niye laf sokuyor insanlar? Çok ilginç. Biri bana laf soksa o lafı alır....
Gerizakali dediklerine göre bayada konusuyorsunuzKimse konuşmuyor benimle
Tuafsiniz he hem onu bunu yapiyorlar darlandim diyorsunuz hem kavga istemiyorum enerjimi aliyor diyorsunuz size sac bas girisinmi dedik. Neyse biz ne desek boş anlasilanAyrıca kavga istemiyorum enerjimi aliyor
Kavga sadece saç başa girmek mi.tek başına 6 kişiyle uğraşmak kolay mı.geri zekalı dediklerinde yerimde çalışıyordum.bunu buraya hangi geri zekalı koydu diye bağırdılar.olaylarin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayinGerizakali dediklerine göre bayada konusuyorsunuz
Tuafsiniz he hem onu bunu yapiyorlar darlandim diyorsunuz hem kavga istemiyorum enerjimi aliyor diyorsunuz size sac bas girisinmi dedik. Neyse biz ne desek boş anlasilan
Koptum ya Almanya bizi kıskanıyor mu :)))Ses kaydı falan alın dava acin. Siz de bi acayipsiniz. Tuhaf bir konu. Benimle konuşmuyorlar diyorsun ama laf sokuluyor diyorsun. İş buralara kadar gelene kadar neden en başta çözmediniz. 6 kişi aynı anda bir kişiye saldırmaz eğer saldırıyorsa sizin de anlatmadığınız şeyleriniz olmuş belli. Bir de cekemiyorlar yazmışsınızAlmanya bizi kıskanıyor
İşte bu ne kadar saçmaysa sizin kiskanildiginizi dusunmeniz de öyle saçmaKoptum ya Almanya bizi kıskanıyor mu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?