Kızlar bir akıl verin...

Beril32

Karışık
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
785
25
Kızlar eltimle karşılıklı oturuyorum.kv demde bize 10 dk uzaklıkta oturuyor.Kaynım yeni evlendi yani 4 aylık Eltim.Daha tam tanıyamadım ama bana karşı saygılıdır.Neyse kamuya geleyim 10 gündür ailecek eşim çocuğum ben kv hepimiz hastayız biz grip olduk ama öyle böyle değil resmen yatalak olduk kv ise sırt ağrıları var neyse biz 10 Gündür kv kaldık çünkü birbirimizle ilgileniriz diye ama o kadar kötü olduk ki bize yaşlı kayınpeder baktı.Kaynım bir kere geldi ve hasta olduğumuzu biliyor.Eltim ne geldi ne aradı me geçmiş olsun ne de yardımcı olayım.bari tel ile ara o da yok haşi beni bırak kv ara yok.Sağır Sultan duydu hastalığımızı komşularım arkadaşlarım hep aradı ama o gözükmedi bile anlam veremedim yaptığına elbet karşılaşacam ne diyeyim?

Birşey demeye gerek yok bence, bekleyin sınırlarını görün, ne derece samimi olmak istiyor çözümleyin.

Kızlar eltimle karşılıklı oturuyorum.kv demde bize 10 dk uzaklıkta oturuyor.Kaynım yeni evlendi yani 4 aylık Eltim.Daha tam tanıyamadım ama bana karşı saygılıdır.Neyse kamuya geleyim 10 gündür ailecek eşim çocuğum ben kv hepimiz hastayız biz grip olduk ama öyle böyle değil resmen yatalak olduk kv ise sırt ağrıları var neyse biz 10 Gündür kv kaldık çünkü birbirimizle ilgileniriz diye ama o kadar kötü olduk ki bize yaşlı kayınpeder baktı.Kaynım bir kere geldi ve hasta olduğumuzu biliyor.Eltim ne geldi ne aradı me geçmiş olsun ne de yardımcı olayım.bari tel ile ara o da yok haşi beni bırak kv ara yok.Sağır Sultan duydu hastalığımızı komşularım arkadaşlarım hep aradı ama o gözükmedi bile anlam veremedim yaptığına elbet karşılaşacam ne diyeyim?
Geçmiş olsun,acaba banada bulaşır diye gelmemiş olabilir mi? Ben de annemin ısrarı üzerine hasta olan bir tanıdığımın yanına gittim kadın grip olmuştu ağır geçiriyordu yanında fazla kalmadım ama banada bulaştı hasta oldum çok çabuk grip ve nezle olurum ben yanımda birisi gripli olmasın yeter ki.Ama telefonla arayıp geçmiş olsun diyebilirdi.

Bende olsam ilgilenmezdim pek, ölüm dösegi degil ya ..
Belkide yapısı oyledir bende pek muhattap degilimdir gorumce elti kv filan napmislar,nolmuş filan
Birsey deme bence zorunda degil sonucta .. keyfi bilir

Takmayin kafanıza bunu. Hastalığınızı geçirmeye bakın. Ne gerek var boşverin. Az insan az dert.

Şimdi kimse kimseye bakmak zorunda olmadığı için bakarsa Allah razı olsun der bakmazsa susmalısınız bence.
Grip olmuşsunuz çok ciddi bir hastalık değil.
Herkesin yapısı farklı. Sevmiyor demek ki.
En başından mesafe koyuyor sizde koyun olsun bitsin.

canım az bişi trip at anlar o.

Normalde akrabalara benim 10 yılda olamadığım samimiyeti yaptı.Çok düşünceli biri gibi görünüyordu göstermelik miydi?Çözemedim.Hadi beni aramadı kv insan aramaz mı çok iyidir kv düğünlerinde ve evine ne istediyse yaptı kadıncağız çok iyidir kv.

Ben de evlenince eltimle karşı karşıya oturacağım. Aynı sitenin, aynı katı ve ikimizin kapısı da birbirine bakıyor. Eltim çok soğuk bir insan ama sadece bana değil, kayınvalideme vb de öyle. O yüzden bunu sorun etmiyorum. Anladığım kadarıyla sizin eltinizde sadece size değil, kayınvalidesine vb bir geçmiş olsunu çok görmüş. Konuşmaya, sitem etmeye gerek yok. Kendisi ne yaptığının farkındadır zaten.

Haklısınız sadece grip ama çok zor durumdaydık kolumuz kalkmadı kv hep ağrısı oldu yemek bile yapamadık insan ne bileyim bir çorba ..ya da napıyosunuz ben çok düşünceliyim karşımdan da bekliyor yanlış aslında

Ben hic agzima bile almazdim heralde.derseniz belki gicik olur durduk yere araniz acilir.bende mesafeyi cok severim.ha bi gecmis olsun derdim o ayri

Ben de evlenince eltimle karşı karşıya oturacağım. Aynı sitenin, aynı katı ve ikimizin kapısı da birbirine bakıyor. Eltim çok soğuk bir insan ama sadece bana değil, kayınvalideme vb de öyle. O yüzden bunu sorun etmiyorum. Anladığım kadarıyla sizin eltinizde sadece size değil, kayınvalidesine vb bir geçmiş olsunu çok görmüş. Konuşmaya, sitem etmeye gerek yok. Kendisi ne yaptığının farkındadır zaten.
Canım haklısın mesafeli ol sende mesafeli olmak en iyisi:) ben de öyle olucam

Haklısınız sadece grip ama çok zor durumdaydık kolumuz kalkmadı kv hep ağrısı oldu yemek bile yapamadık insan ne bileyim bir çorba ..ya da napıyosunuz ben çok düşünceliyim karşımdan da bekliyor yanlış aslında

Siz de çok haklısınız. Eltinizin yaptığı kolay kolay kabul edilecek bir şey değil. Dediğiniz gibi, biraz güler yüz, biraz ilgi, insanı öldürmez. Ama bu bizim gibi normal insanların düşüncesi. Böyle tuhaf insanlar da olabiliyor çevremizde ne yazık ki. O yüzden kafanıza takmayın derim ben. Siz büyüklerinizle iyi geçinmeye devam edin. Eltiniz de belki sizden ilham alır ve yaptıklarına pişman olur birgün.

Yanınıza gelmemekte haklı çünkü onada bulaşırdı.. Ancak bir arayabilirdi.. Ne olursa olsun bir geçmiş olsunu çok görmemeli insan .. Ama bu olay onun karakterini tanımanız için vesile olmuş sizde ona göre davranırsınız ..

Yanınıza gelmemekte haklı çünkü onada bulaşırdı.. Ancak bir arayabilirdi.. Ne olursa olsun bir geçmiş olsunu çok görmemeli insan .. Ama bu olay onun karakterini tanımanız için vesile olmuş sizde ona göre davranırsınız ..
Aynen hislerimi tarif ettin.Tanımaya çalışıyorum kaynımlada 3 Ay içinde evlendiler kızı öncedende tanımıyoruz sonuçta böyle tanıyacaz

X