- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Aman disari dicak gunes carpar aman soguk usutr hasta olur derken bir elin parmaklarini gecmez yani haftada bir anneme gidiyorum o kadarBen olsam giderim. Bu mantikla dusununce evden disari adim atmamamiz gerek.
Siz neden bu kadar bunaldiniz kendinize vakit ayirmadiniz disari cikmadiniz anlayamadim.
Bebekte olsa sosyal hayatiniza devam edin.
Sicakta aman gunes gecer hasta olur sogukta aman usutr hasta olur derkn iki elin parmaklarini gecmz ciktigm haftada bir annmlere giderim o kadarBen olsam giderim. Bu mantikla dusununce evden disari adim atmamamiz gerek.
Siz neden bu kadar bunaldiniz kendinize vakit ayirmadiniz disari cikmadiniz anlayamadim.
Bebekte olsa sosyal hayatiniza devam edin.
Ben bu davranislarin bebeklere zarar verdigini dusunuyorum. Sonrasinda surekli hasta cocuklarin annesi hep cok korumaci oluyor. Bebeginizin cevre sartlarina uyum saglamasi icin firsat verin.Aman disari dicak gunes carpar aman soguk usutr hasta olur derken bir elin parmaklarini gecmez yani haftada bir anneme gidiyorum o kadar
Benim bebegim a sosyal bir bebek degil yapi meselesi sanirim otobuste yolda insanlarla oynamaya calisr dokunmaya calisr yadrgamaz genelde insanlariBen bu davranislarin bebeklere zarar verdigini dusunuyorum. Sonrasinda surekli hasta cocuklarin annesi hep cok korumaci oluyor. Bebeginizin cevre sartlarina uyum saglamasi icin firsat verin.
Haklisn evet hem bende boyle dusunuyorum bir yanmda ya olursa diyo kafamda kurup duruyorm isteBen olsam giderim başa gelecek varsa evde oturdugun yerde de gelir
14 aylik canm buyudu bile artik bende gezeyim diyorum ama tedirgin olmayida birakamiyorum:)
Kendinizi eve hapsederek bu düşüncelerin esiri olursunuz. Ve git gide sağlam psikolojinizde bozulur. Gidin bence pişman olursunuz sonraHaklisn evet hem bende boyle dusunuyorum bir yanmda ya olursa diyo kafamda kurup duruyorm iste
Bugn balkonda yedrdm yemegini ordan birisi hemn havaya bakma hasta edersin cocugu dedi ister istemz insan cekiniyo boyle oluncaOo kendine yazık etmişsin gerçekten. Bunalıma girersin. Çık gez parka götür dolaştır. Temiz hava alması lazım çocukların
Evet bazen anneme bile gtmk istemiyorm o kadar alistimki bu yalnizlik psikolojisine gitmk daha cok agr basiyo bu yuzdenKendinizi eve hapsederek bu düşüncelerin esiri olursunuz. Ve git gide sağlam psikolojinizde bozulur. Gidin bence pişman olursunuz sonra
Evet bazen anneme bile gtmk istemiyorm o kadar alistimki bu yalnizlik psikolojisine gitmk daha cok agr basiyo bu yuzden
mamakta yasiyo canm bnde diyorm ortalik durulsn gideyim diye ama onunda bebisi olunca birde calismaya baslicak ayni firsati yakalayamm ama mamakta bilirsin az cok karisikCan'ım korkmakta haklısın maalesef. Ama evden dışarı çıkmadıkça da bu psikolojiye daha çok giriyorsun. Bence git Ankara'ya. Ama çok stratejik kesimlerde dolaşmamaya çalış. Metro kullanmamaya çalış. Bu tabikide hep böyle devam etmeyecek ama en azın şuan heryerden bas bas bağırılıyorken dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum. Kuzenin Ankara'nın neresinde yaşıyor.
ayyy bakma sen onlara kucukken de annem bizi dısarı bay bi sure cıkartmamıstı. Ben ilk defa cıktıgımda ayagımın altındakı karıncadan okadar korktumki tepe taklak dusuyordum yani oyleBugn balkonda yedrdm yemegini ordan birisi hemn havaya bakma hasta edersin cocugu dedi ister istemz insan cekiniyo boyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?