Kizlar bir akil verin

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Dert degil ama fikir almak istedim kizlar.bebegim dogdugundan beri ne tatile gidebildm ne de dogru duzgun disari cikabildim nisanda kuzenim dogum iznine ayrilacak bende ankaraya yanina gidecektim ikimizede degisiklik olur ozlem gideririz diye iki ay oncesinden kararlastirdik ama ben simdi korkuyorum patlamalar olaylar fln ama ihtiyacimda var degisiklige siz olsaydiniz gidermiydiniz cok ikilemde kaldim

ben ankaradayım. napalım sokağa mı çıkmayalım. kalabalık olmayan yerlerde, en kötü evin balkonunda takılırsınız. çok bunalmışsınız iyi gelir.

Ben olsam giderim. Bu mantikla dusununce evden disari adim atmamamiz gerek.
Siz neden bu kadar bunaldiniz kendinize vakit ayirmadiniz disari cikmadiniz anlayamadim.
Bebekte olsa sosyal hayatiniza devam edin.

Canm belki surekli evde takildigimdan boyle seylere sardim evde bile korkuyorum ya bisey olursa diye kafam dagilir sanirim gidersem dusunmemis olurum boyle seyleri ama tedrginim iste

Siz neden bu kadar bunaldiniz kendinize vakit ayirmadiniz disari cikmadiniz anlayamadim.
Aman disari dicak gunes carpar aman soguk usutr hasta olur derken bir elin parmaklarini gecmez yani haftada bir anneme gidiyorum o kadar

Sicakta aman gunes gecer hasta olur sogukta aman usutr hasta olur derkn iki elin parmaklarini gecmz ciktigm haftada bir annmlere giderim o kadar

Aman disari dicak gunes carpar aman soguk usutr hasta olur derken bir elin parmaklarini gecmez yani haftada bir anneme gidiyorum o kadar
Ben bu davranislarin bebeklere zarar verdigini dusunuyorum. Sonrasinda surekli hasta cocuklarin annesi hep cok korumaci oluyor. Bebeginizin cevre sartlarina uyum saglamasi icin firsat verin.

B
Ben bu davranislarin bebeklere zarar verdigini dusunuyorum. Sonrasinda surekli hasta cocuklarin annesi hep cok korumaci oluyor. Bebeginizin cevre sartlarina uyum saglamasi icin firsat verin.
Benim bebegim a sosyal bir bebek degil yapi meselesi sanirim otobuste yolda insanlarla oynamaya calisr dokunmaya calisr yadrgamaz genelde insanlari

Can'ım korkmakta haklısın maalesef. Ama evden dışarı çıkmadıkça da bu psikolojiye daha çok giriyorsun. Bence git Ankara'ya. Ama çok stratejik kesimlerde dolaşmamaya çalış. Metro kullanmamaya çalış. Bu tabikide hep böyle devam etmeyecek ama en azın şuan heryerden bas bas bağırılıyorken dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum. Kuzenin Ankara'nın neresinde yaşıyor.

Mamakta
mamakta yasiyo canm bnde diyorm ortalik durulsn gideyim diye ama onunda bebisi olunca birde calismaya baslicak ayni firsati yakalayamm ama mamakta bilirsin az cok karisik

Bugn balkonda yedrdm yemegini ordan birisi hemn havaya bakma hasta edersin cocugu dedi ister istemz insan cekiniyo boyle olunca
ayyy bakma sen onlara kucukken de annem bizi dısarı bay bi sure cıkartmamıstı. Ben ilk defa cıktıgımda ayagımın altındakı karıncadan okadar korktumki tepe taklak dusuyordum yani oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…