- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mavi070707
-
Yaa çok teşekkür ederim daha öncede pozitif sandığım heyecanlandığım çok oldu sizde böyle diyorsanız ben bi kan testi vereyim çok sağolunHatalı böyle olmuyor gülüm :) bulanık olur yada beyaz çizgi felan çıkar yada çizgi tam ortada bitane çıkar hatalı bozuk test olur. Miratech gebelik testine güvenebilirsin hayırlı olsunBebiş merhaba diyor ..
Merhaba teste göre hamişsin, oldukça net görünüyor, elinde başka test varsa tekrar et, yine çıkarsa kan testi ver, bu arada herhangi bir belirtin varmıMerhaba kızçeler,
3 yıldır evliyim doktor sebepsiz bebiş olmadığı için tüp bebeğe yönlendirdi.2 olumsuz aşılamam oldu.Tüp bebeğe gitmeden bi test yapayım her ihtimale karşı dedim en ucuz testten aldım.test aşağıdaki gibi hatalı mıdır acaba bugün regl günüm normaldeEki Görüntüle 3298214
Rica ederim ver tabi kan takip et bana da dua edermisinYaa çok teşekkür ederim daha öncede pozitif sandığım heyecanlandığım çok oldu sizde böyle diyorsanız ben bi kan testi vereyim çok sağolun
Şimdi bir tane daha yaptım sıkışmadan oldu ama yine çizgi var gibi yorumunuz için çok teşekkürler inşallah yine hayal kırıklığına uğramamMerhaba teste göre hamişsin, oldukça net görünüyor, elinde başka test varsa tekrar et, yine çıkarsa kan testi ver, bu arada herhangi bir belirtin varmı
Tabiki dualarım aynı durumda olan bütün anne adaylarımızlaRica ederim ver tabi kan takip et bana da dua edermisin.. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin
İnan hiç belirtim yok regl ağrısı var hatta o yüzden inanamıyorum kan testine geldim şimdi pozitif çıkarsa inanamam o kadar belirti yokHayırlı olsunBelirtileriniz var mı acaba
Merhaba hayırlı olsun 3 gebeliğimi de bu ucuz testlerle öğrendimMerhaba kızçeler,
3 yıldır evliyim doktor sebepsiz bebiş olmadığı için tüp bebeğe yönlendirdi.2 olumsuz aşılamam oldu.Tüp bebeğe gitmeden bi test yapayım her ihtimale karşı dedim en ucuz testten aldım.test aşağıdaki gibi hatalı mıdır acaba bugün regl günüm normaldeEki Görüntüle 3298214
Hayırlı olsun canım, yine net görünüyor sen hemen kan testi yaptır. Belirtilerin nelerŞimdi bir tane daha yaptım sıkışmadan oldu ama yine çizgi var gibi yorumunuz için çok teşekkürler inşallah yine hayal kırıklığına uğramam
Hadi inşallah iyi haberlerini alırız, bizede haber verİnan hiç belirtim yok regl ağrısı var hatta o yüzden inanamıyorum kan testine geldim şimdi pozitif çıkarsa inanamam o kadar belirti yok
Tüp bebek düşündüğümüz ve hiç belirti olmadığı için birde test 10 TL lik hala inanamıyorum bekliyorum kan testi sonucumuMerhaba hayırlı olsun 3 gebeliğimi de bu ucuz testlerle öğrendim
Sonuç çıksın hemen bilgi vereceğim 2,5 /3 saate çıkarmışHadi inşallah iyi haberlerini alırız, bizede haber ver
Sonucum 150 çıktı hamileyimmmmmHadi inşallah iyi haberlerini alırız, bizede haber ver
Sonucum 150 çıktı hamileyimmmmm
Çok silik kuzum inşallah vardır rabbim seninde yüzünü güldürürBende bekliyorum kan sonucunu dua edin banada benimde testim böle varmı sizce hamşlelerin duası kabul olur derler inşallah
Amin inşallah dualar et bizlere deÇok silik kuzum inşallah vardır rabbim seninde yüzünü güldürür
Amin inşallah dualar et bizlere de
Çıkmadı mı hala sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?