- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.770
- 53
- Konu Sahibi yagmurcicegii
-
Niye geriliyorsunki. Yarın kese görülür belki bebek de. 7 de kalp duyarsın inşallah. Sakin ol okumsuz bir şey düşünme. Beta artışın da gayet normal zatemArkadaşlar en son 22 şubatta adet oldum adetim ayda bir gelir bu ay 25’inde gelmesi gerekiyordu adetime 5 gün varken beta 23.10 ile hamile olduğumu öğrendim 4 gün sonra 24 martta tekrar kan verdim 195 cıktı. Doktor 31 martta gel keseyi görürüz dedi yarın gittğimde 5+2 olmuş olacağım ultrasonda kese gözükür mü acaba bir de kimyasal gebelikten cok korkuyorum hala riskim var mı kanamam falan hiç olmadı nolur bana yardım edin
Gerilmemek elimde değil bir sürü şey okudum gördüm insan ister istemez etkilenip korkuyor bir haftadır böyleyim kaybedeceğim diye korkuyorumNiye geriliyorsunki. Yarın kese görülür belki bebek de. 7 de kalp duyarsın inşallah. Sakin ol okumsuz bir şey düşünme. Beta artışın da gayet normal zatem
Önceden belirtilerim vardı kasık ağrısı bel ağrısı adet olacakmısım gibi bir ağrı olurdu hepsi kesildi bu da korkuttu beni sadece göğüs hassasiyeti ve ara ara olan kasık ağrısı var belirtilerinde kesilmesi normal miBu kadar stres bebeğinize iyi gelmez. Sizin ve onun iyiliği için söylüyorum. Hepimiz geçtik o süreçten zorlu evet geriyor insanı ama siz çok üstlerde yaşıyorsunuz. Lütfen bebeğin gelişimi ve sağlığı için biraz sakinleşin.
Keseyi görüceksiniz, kalbi duyacaksınız sonra taramalar gelicek onların stresi olucak sonra detaylı o bu şu derken herşeyden stres olacaksınız. Bebeğinize yüklenmeyin bu kadar.
Süreç kişiden kişiye değişiyor. Aslında ben 6 da keseyi gördüm 8 de kalp atışını. İnşallah sizde yarın görürsünüz.
Tabiki normal. Birden gider birden gelir, hiç belli olmuyor ki.Önceden belirtilerim vardı kasık ağrısı bel ağrısı adet olacakmısım gibi bir ağrı olurdu hepsi kesildi bu da korkuttu beni sadece göğüs hassasiyeti ve ara ara olan kasık ağrısı var belirtilerinde kesilmesi normal mi
Gittin mi doktora sonuç neArkadaşlar en son 22 şubatta adet oldum adetim ayda bir gelir bu ay 25’inde gelmesi gerekiyordu adetime 5 gün varken beta 23.10 ile hamile olduğumu öğrendim 4 gün sonra 24 martta tekrar kan verdim 195 cıktı. Doktor 31 martta gel keseyi görürüz dedi yarın gittğimde 5+2 olmuş olacağım ultrasonda kese gözükür mü acaba bir de kimyasal gebelikten cok korkuyorum hala riskim var mı kanamam falan hiç olmadı nolur bana yardım edin
Evet gittim keseyi gördüm Allaha şükür 2 hafta sonra tekrar gidip kalp atışlarını duyacağım Allah nasip ederseGittin mi doktora sonuç ne
Maşallah bende bugün gittim 5 haftalık dedi keseyi gördüm kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi bana daEvet gittim keseyi gördüm Allaha şükür 2 hafta sonra tekrar gidip kalp atışlarını duyacağım Allah nasip ederse
Tam 5 hafalık mısın sen ben 5+2Maşallah bende bugün gittim 5 haftalık dedi keseyi gördüm kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi bana da
Valla beş haftalık dedi +sını söylemediTam 5 hafalık mısın sen ben 5+2
16 Şubattı ama27 Şubat'ta gebe değildim kan vermiştimEn sonki adetin ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?