- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
evet abartiyorsun.
Ister kadin, ister erkek icin cok onemlidir sevdigi isi yapmak. Belki gitar calisini insanlarin dinlemesinden mest oluyor, bir de ustune para kazanirsa varmayin keyfine.. Sonuna kadar arkasinda olman gerekirken trip atarak onu uzuyorsun. Herkes bi sekilde para kazaniyo. Napicaksin? yarin obur gun diyelimki bir sirkette calismaya basladi o zamanda orda calisan kadinlari, kadin musterileri vs mi kiskanacaksin? Boyle ancak iliskine zarar verirsin. Birak bosver rahat ol. Bu kadar kafana takma, sevgiline de destek ol. Korktugun basina gelir yoksa
Boşuna kuruntu yapıyorsun. ne olabilir ki hem? Seni seviyor,emin ol senden başkasını gözü görmez. Kıskançlığın boş yere. Erkek arkadaşının hayatının her yerinde kız/kadın illa ki olacak. O zamanda evden mi çıkarmayacaksın? Ne güzel işini yapıyor. Düşünmemeye çalış,sevgiline güven. Yoksa sadece kendini üzmekle kalmayıp,ona da bu düşünceleri kafasına sokarsın. Sıkma canını bu kadar:)
Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır :) başka şehirdede olsa seviyorsa dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındır:)
Gereksiz kıskançlıktan vazgeçmelisin.
hala bi mesaj atmadı kızlar
Canım çok üstüne düşüyorsun ya. Belki müsait değildir daha. Unutma ki; senden hariç onun da bir hayatı var,seninde. Bunu kabullenmelisin. Sıkma canını,atar birazdan. Fakat yıpratma kendini bu ufak şeyler için.
Çok zor bi durum kendimi senin yerine koydumda ben olsam bende kıskanırdım fakat zaten o tarz işi yapıcak olan biriyle başlamazdım ilişkiye kıskançlımdan dolayı,başladıysamda göze alır destek olurdum kıskançlığımı yenmeye çalışırdım..umarım herşey güzel gider hayatınızda canını çok sıkma ve arkadaşının heycanlarına ortak olup destekle herşey olucağına varır üzülme
ya hiçte üzülme kırdım diye artık üstüne gitme oda anlar hak verir sana zaten sende haklısın bence hemde çok..bazı konularda hepimiz törpileniyoruz öğreniyoruz ,seninde kıskançlını törpülenicek zamanla...oda sana zaman vermeli sende ona kırmadan birbirnizi konuşarak hissetini korkunu söyleyebilirsin..üzülme artık ooo insan nelere alışıyo zamanla bu konuda olgunluk göstermeyi öğreniceksin kendine haksızlık edip suçlama ..artık tek yapman gereken tartışmaman ve birazcık anlayış arkadaşınında sana anlayışı tabiki.. bu arada şunuda söylemeden geçemicem eğlenmeye gitse belki çapkınlık yapar ama o orayı iş olarak görür saçma sapan bi hata yapmaz korkma
şimdi yazdı canımmmmmmmmmmm:) demişki bebeğimsinnnnnnnnnnn gözün arkada kalmasın ben sadece senininim inan bana hiç kimse umurumda değil ben paramı alayımda gerisi beni ilgilendirmiyo seni seviyorum kıyamam sana hiç sıkma canını demiş tatlımmmmmm:) ayyyy çok mutlu oldum şuan yaaaaaaa ağladım ağlıcaktım nerdeyseeeeee:) bende sordum güzelce nasıl geçti aşkım güzel oldumu gibisnden artık toparlamaya çalıştım:) alışıcm da işte ama daha etmem böyle :)
şimdi yazdı canımmmmmmmmmmm:) demişki bebeğimsinnnnnnnnnnn gözün arkada kalmasın ben sadece senininim inan bana hiç kimse umurumda değil ben paramı alayımda gerisi beni ilgilendirmiyo seni seviyorum kıyamam sana hiç sıkma canını demiş tatlımmmmmm:) ayyyy çok mutlu oldum şuan yaaaaaaa ağladım ağlıcaktım nerdeyseeeeee:) bende sordum güzelce nasıl geçti aşkım güzel oldumu gibisnden artık toparlamaya çalıştım:) alışıcm da işte ama daha etmem böyle :)
sevgilinin kıymetini bil bence. Ne de güzel yazmış. Evveet; bu geceyide mutlu sonla kapattık
Kıyamam ya çok sevindim canım yüzün hep gülsün inşalah bunlar ilişkinin tuzu biberi olgunluk katıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?