kızlar bir bakar mısınız ben mi abartıyorum:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba hanımlar benim sıkıntım erkek arkadaşımın şuan bir cafe de canlı müzik yapıyor olması öyle çok kıskanıyorum kiiiii bir dünya insan ve içlerinde kızlarrr onun bakacağından değil o gitarına bir yapıştımı kafasını bile birkere olsun kaldırmaz çünkü ona konsantre olur kendisi konservatuar okuyor ve ben gece böyle canlı müzik yapmasını çok kıskanıyorum o bana aşkımmmmm iş çıktııı cafede canlı müzik yapıcamm diye mutlulukla söylerken ben iş çıktı diye sevinirken bir yandan bu kıskançlığıma yenik düşüp onun canını sıktım çünkü sen sevinmedin galiba diye yazdı bana kızlarrr abartıyo musum sizce yada nasıl engel olmalıyım kendimeeeee:

evet abartiyorsun.
Ister kadin, ister erkek icin cok onemlidir sevdigi isi yapmak. Belki gitar calisini insanlarin dinlemesinden mest oluyor, bir de ustune para kazanirsa varmayin keyfine.. Sonuna kadar arkasinda olman gerekirken trip atarak onu uzuyorsun. Herkes bi sekilde para kazaniyo. Napicaksin? yarin obur gun diyelimki bir sirkette calismaya basladi o zamanda orda calisan kadinlari, kadin musterileri vs mi kiskanacaksin? Boyle ancak iliskine zarar verirsin. Birak bosver rahat ol. Bu kadar kafana takma, sevgiline de destek ol. Korktugun basina gelir yoksa

Boşuna kuruntu yapıyorsun. ne olabilir ki hem? Seni seviyor,emin ol senden başkasını gözü görmez. Kıskançlığın boş yere. Erkek arkadaşının hayatının her yerinde kız/kadın illa ki olacak. O zamanda evden mi çıkarmayacaksın? Ne güzel işini yapıyor. Düşünmemeye çalış,sevgiline güven. Yoksa sadece kendini üzmekle kalmayıp,ona da bu düşünceleri kafasına sokarsın. Sıkma canını bu kadar:)

Son düzenleme:

ya nedendir bilmiyorum bu tür ortamda bende onunla birlikte bulundum o zaman aynı yerdeydik şimdi o başka şehirde ben başka şehirde arada özlem hasret olunca bide üstüne bazı abuk sabuk kızlar ve hareketleri olunca canım sıkılıyor ister istemez her zaman her anında onun yanında oluyorum destekçisi oluyorum ama işte buna engel olamıyorum bazen daha öncede yaptı alışmıştım ama şimdi uzun zamandır ilk kez tekrar başladı canım sıkıldı biraz onu çok seviyorum napayımmm deme tatlım yaaa gelmesin başımaaaa

beni sevdiğinden eminim zaten tabikide kız kadın olucak ama oynucaklar şimdi bi ton napimmm kıskanıyorum:):) ama haklısını canım ona güvenim var ama işte kimi kızlar yılışıyolar ne bileyim yanaşmaya çalışıyorlar hoş sevgilim hiç sevmez öyle kişileri gelseler bile konuşmaz hoşlanmaz hiç ama işte kuruntuuuuu saol tatlımmm:)

Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır :) başka şehirdede olsa seviyorsa dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındır:)

Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır :) başka şehirdede olsa seviyorsa dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındır:)

canımm zaten dönsede ayrı şehirlerdeyiz:) onun memleketi uşak benimse izmir şuan kendisi afyonda okuyor orada :) ama beni sevdiğinden şüphem yok tatlım :)

Çok zor bi durum kendimi senin yerine koydumda ben olsam bende kıskanırdım fakat zaten o tarz işi yapıcak olan biriyle başlamazdım ilişkiye kıskançlımdan dolayı,başladıysamda göze alır destek olurdum kıskançlığımı yenmeye çalışırdım..umarım herşey güzel gider hayatınızda canını çok sıkma ve arkadaşının heycanlarına ortak olup destekle herşey olucağına varır üzülme

onu çok seviyorum bazen bu kıskançlığıma bir anlık sinirime engel olamıyorum bana kkızdı biliyorum ama bunu şuan çok üzgünüm normalde yazardı ama yazmıyor işte ara verdiklerinde falan mesaj atardı bu saate müzik kalmaz bile bile yazmıyor anlamam için canım ve şuan çok üzgünüm

aynı durum benim için geçerli olsa o kabullenmezdi bile bunu ama onun mesleği artık o ve kendi başnın çaresine bakması için işte çalışması lazım iş buldu ama ayrıyeten bide hafta bir veya iki kez böyle müzik yapıca işte bir yandan çok istiyorum çalışsın madur olmasın kendi parasını kazansın istiyorum ama bir yandan da bu tarz ortamda bulunduğum için ve ne tür kızlarında oldğunu gördüğüm için moralim bozuluyor onu seviyorum çok ama mecbur yenicem çünkü dahasına oda katlanamaz böyle olmak zorunda kabullenmeliyim ama işte bir anlık hisle kırdım onu ben

ya hiçte üzülme kırdım diye artık üstüne gitme oda anlar hak verir sana zaten sende haklısın bence hemde çok..bazı konularda hepimiz törpileniyoruz öğreniyoruz ,seninde kıskançlını törpülenicek zamanla...oda sana zaman vermeli sende ona kırmadan birbirnizi konuşarak hissetini korkunu söyleyebilirsin..üzülme artık ooo insan nelere alışıyo zamanla bu konuda olgunluk göstermeyi öğreniceksin kendine haksızlık edip suçlama ..artık tek yapman gereken tartışmaman ve birazcık anlayış arkadaşınında sana anlayışı tabiki.. bu arada şunuda söylemeden geçemicem eğlenmeye gitse belki çapkınlık yapar ama o orayı iş olarak görür saçma sapan bi hata yapmaz korkma

şimdi yazdı canımmmmmmmmmmm:) demişki bebeğimsinnnnnnnnnnn gözün arkada kalmasın ben sadece senininim inan bana hiç kimse umurumda değil ben paramı alayımda gerisi beni ilgilendirmiyo seni seviyorum kıyamam sana hiç sıkma canını demiş tatlımmmmmm:) ayyyy çok mutlu oldum şuan yaaaaaaa ağladım ağlıcaktım nerdeyseeeeee:) bende sordum güzelce nasıl geçti aşkım güzel oldumu gibisnden artık toparlamaya çalıştım:) alışıcm da işte ama daha etmem böyle :)

sevgilinin kıymetini bil bence. Ne de güzel yazmış. Evveet; bu geceyide mutlu sonla kapattık

Kıyamam ya çok sevindim canım yüzün hep gülsün inşalah bunlar ilişkinin tuzu biberi olgunluk katıyo:)

sevgilinin kıymetini bil bence. Ne de güzel yazmış. Evveet; bu geceyide mutlu sonla kapattık

:) ben kızdığını düşünüyordum çünkü abarttığımı söylemişti bir kez daha benzer bi konuda:) ben bu kez kızdı dedim ama o bana kıyamaz kiiii:) evet çokkk mutlu oldum canım yaaa sizlerde iyi ki varsınııızzzzzzzzzz:*

Kıyamam ya çok sevindim canım yüzün hep gülsün inşalah bunlar ilişkinin tuzu biberi olgunluk katıyo:)

sağol canım benimmmmm amin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Rabbim evet canım biz sevgilimle baya kötü bir kavga yaşadık ve o kavganın ardından çok değişti ayrılmamıştık ama 1 haftada hiç konuşmadık en sonunda o beni aramıştı çünkü haksızdı ve hatasını kabul edip aradı o zamandan beri çok şükür ki herşeye karşı çok ılımlııı umarım hep böyle gider canımm çünkü beni kaybetme korkusunu yaşadı ve pişman oldu ozaman ki olayda bu pazar 2. yılımız dolucak biliyor musun:)

Yorum yazayım diye geldim mutlu sonu gördüm, gülümsedim
Kıskançlık illa ki oluyor ama çok belli edip, sıkmayın birbirinizi. Bazen biz kızlar "erkek" deyip abartıyoruz "ya aldatırsa" diye ama hepsi öyle değil sonuçta, güvenmek gerek:)

Ki sevgilin seni çok seviyo, ne güzel yazmış bak senin için kırılmasın diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…