Kızlar bir bakar mısınız hamile miyim?

Efeo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
21
2
1
20
Kızlar benim bu gün itibariyle 10 günüm gecikiyor test yaptım silik çıktı ama sanki bişeyler hissediyordum 8.günde kan tahlili verdim negatif geç döllenme olabilir mi acaba yardım edin lütfen.😟

Kızlar benim bu gün itibariyle 10 günüm gecikiyor test yaptım silik çıktı ama sanki bişeyler hissediyordum 8.günde kan tahlili verdim negatif geç döllenme olabilir mi acaba yardım edin lütfen.😟
Test varsa atabilir misiniz

Malesef yok gözle görülür şekilde vardı yani ama hemen çıkmadı akşam yaptım sabah 9 gibi tekrar baktığımda çıktığını fark ettim

O kuruma çizgisi olabilir sabaha çıktıysa , ama bence kan verin. Yoksa ilaç kullanın baya gecikmiş

Gece 12 kadar yoktu sabah farkettim ne kadar zamndır çıkmış onu da bilmiyorum

10 gün baya olmuş aslında silik değilde tam gözükmesi gerekirdi adet düzensizliği varmı sizde

evet biri predictor erken gebelik testiydi ama diğerini hatırlamıyorum. sabah yapmıştım çizgi yoktu, akşam silik çizgi belirmişti.
Kuruma çizgisi diyorlar da siz şimdi hamilemisiniz kan testi verdiniz mi yani 5 dakika içinde verirse doğru testir diye biliyorum ondan merak ettim

Kan degeriniz kaç çıktı bende gecikmenin 5.gunu kan testi 0.3 çıktı bugün gecikmenin 7.gunundeyim hala.olmadim beyaz akinti ve kasık ağrısı var

Kan degeriniz kaç çıktı bende gecikmenin 5.gunu kan testi 0.3 çıktı bugün gecikmenin 7.gunundeyim hala.olmadim beyaz akinti ve kasık ağrısı var
0. 5 çıktı akıntı bende de var aynı şekilde kadık ağrısıda iğne batması kadar oluyor

Back
X