Kızlar bir bakar mısınız? :)

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
merhaba arkadaşlar,
beni tanıyanlar bilirsiniz hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım:kedi:
bizim burda bir teyzemz vardı onun iğnelerini yapıyordum oda beni çok beğenmiş bir aile dostlarının oğluyla görüşmemi istedi eyvahedigeldismile
bende tmm dedim ama ben once çocukla görüşücem sandm:umursamaz:meğersem onlar bize beni görmeye gelmek istiyorlarmış:kedi:annemde pzrtesi yani yarın ben iznliyim diye bugunü soylemiş banada sordu gerçi tmm dedimama huzursuzum.annem gerçi tanrı misafiri diyor misafr gibi düşün hiçbirşey zorla değil dedi istemıyorsan hayır dersin dedi kaydirigubbakcemile3
once bnm çocukla görüşmem gerekmezmiydi:bbo:
hiç tanımadğmz kişiler bize gelıcekler:delphin:
rahatsızlık duyuyorum:delphin:
ne düşünüyorsunuz?kaydirigubbakcemile3

cnm bencede önce çocukla görüşmen doğru olurdu fakat bencede annenin dediği gibi misafir olarak düşün hem ailesinide görmüş olursun içine sinerse çocukla görüşürsün ille size geldiler diye aranızda birşey olmak zorunda değil hayırlısı olsun cnm

önce tanışmış olsan daha iyi olurdu elbette ama görücü usulü azıcık böyle oluyor işte
önce annesi beğenecek, sonra oğluna gösterecek.:))
aslında ailesini önce görmenin avantajı da var bence.

Selimcim hic sikininti etme,bazi aileler once genclerin gorusmesine ozncelik veriyor bazilari once aileler tanissin diyor.Icini raat tut,siradan bir misadir olarak gor.
sevgilr

ailelerin yanında beğenip beğenmediğini de anlayamazsın şimdi sen :)) misafirlerini hoş karşılamaya bak.tabiki senin önceden görüşmen daha iyi olurdu ama bu şekilde olmasında da vardır bir hayır...her şey gönlünce olsun.

ailelerin yanında beğenip beğenmediğini de anlayamazsın şimdi sen :)) misafirlerini hoş karşılamaya bak.tabiki senin önceden görüşmen daha iyi olurdu ama bu şekilde olmasında da vardır bir hayır...her şey gönlünce olsun.

onlar giderken beğendinimiz mi diye sorcam zuahahahahasempatiksalakcinni

canım nasıl bir avantajı olacak ohaoldumsmile

nasıl bir ailede yetişmiş olduğunu, aile yapılarınızın birbirine uygun olup olmadığını göreceksin.
sonra bak kayınvalideye konuşması, bakışları nasıl sempatiksalakcinni
avantaja çevir işte bunu:))

kaydirigubbakcemile3 hımmmm...kız çocuk ne iş yapar? kız kaldı mı artık bu devirde önce annem beğensin sonra ben kaydirigubbakcemile3

ay derya ne bilim sinir oluyorum zaten çocuk annesine gör dedi herhalde bilmiyorum kı hele bir buluşalım burnundan getricem onunmafoldumben

yöneticymiymiş neymiş evi arabası warmış ay koptum yaa:roflol:

ayy kız kaçırma o zman kaydirigubbakcemile3 2 saat sıkacan kendini altıüstü kaydirigubbakcemile3 bişey diecem bu adam yönetici olmuş da kendi önce görüşmeyi akıl edememş mi? huzurun olsun şekerim.yat kat önemli değil.:lepi:

NOT: sakın çocuğu görmeden karar verme.ne olur ne olmaz.

önce annesine gör dediyse annesine çok düşkün birisidir ve evlilik annesine düşkün bi erkekle hiç çekilmessss

:roflol::roflol::roflol:
ev araba olmazsa olmazlarımdan şaka yapıyorum canım ya insan olsunlar:roflol:
ama onyargılıyım şuanda:roflol:

Back
X