Kızlar bir bakar mısınız? :)

amaç misafirlik değilki canım ya.
resmen seni görecekler.
ama ailenin oğlanı görmesi önemli değil.
yani
önce onlar.
sizin esameniz okunmuyor..
ailenide hiçe saymak bu.

okeypim kızkıza oturcaz sırnaşık şey
len zati sinir oluyom gaza getirme beni
yarın izin günüm işe basıp gitcem sabahsırnaşık şey zuhahahaahaha

zaten beni biliyon deli kızın bohçası gibi basar giderimdelikafadulden
banada çok ters anneme soyledim bak dedim anne dedim once ben görüm dedim beğenmezsem elalemle muhattp olmak zorundada kalmayız dedim
ama yok gelsinler demiş
ay ne dim bilmiyorum ki hofffffff içim sıkıliiiiiiiiiii
yawrımmmşakkıdı

cnm bence 2. veya 3. seçenek sen kendini nasıl iyi hissedeceksen

bencede saçma seni görecekler damat adayı yok ortalıkta inşallah çok oturmazlar

bakalım bir gelsinlerde tavırlarına göre davranırsın sende

:roflol:lennnnnn çiçek getircekler mi bana zuhaahhaahaha çiçek isterim ben:roflol:
elleri boş gelmesinler:roflol:

cnm bence 2. veya 3. seçenek sen kendini nasıl iyi hissedeceksen

bencede saçma seni görecekler damat adayı yok ortalıkta inşallah çok oturmazlar

bakalım bir gelsinlerde tavırlarına göre davranırsın sende

zati benım uyuz damarım tutarsa her türlü pisliği yapmaya hazırım böböhöhöhöhyytttzemuszemus

:roflol:lennnnnn çiçek getircekler mi bana zuhaahhaahaha çiçek isterim ben:roflol:
elleri boş gelmesinler:roflol:

kaydirigubbakcemile3 getirirler belki ama ya damat adayını görünce beğenirsen ne olcak o zaman kaynana istemez bence azıcık sabırlı ol zemuszemus

onların beni beğenmeme gibi bir lüksleri yok bence :roflol:zuahahahah
bişe getircekler mi laa anam çiçek miçek gietrmesinler ne oyle ister gibi
gelsinler kapıdan görsünler gitsinler ben camada çıkarım fazla gormeye durmaya gerek yok:sm_cool:

Ay selinim ben de dellenirdim, bir yerde görüşseniz hatta onlar da gelse neyse derdim de, böyle biraz saçma olmuş.
Kız görmeye gelmek hala kalmış demek...
Neyse olan olmuş, şimdiden sonra evine çağırdığın misafire çıkmamak olmaz.
Sen üzerine düşeni yap, sonra uyuşmadığını düşünürsen ona göre davranırsın canım yerimseniben

Ay selinim ben de dellenirdim, bir yerde görüşseniz hatta onlar da gelse neyse derdim de, böyle biraz saçma olmuş.
Kız görmeye gelmek hala kalmış demek...
Neyse olan olmuş, şimdiden sonra evine çağırdığın misafire çıkmamak olmaz.
Sen üzerine düşeni yap, sonra uyuşmadığını düşünürsen ona göre davranırsın canım yerimseniben

bende oyle soyledim zaten once biz görüşelım sonrada beğenirsek brbrimizi müsiat bianmzda tanışırız dedim ama onlar gelmek istemiş gelsinler görsünler :jeyyar:
valla hastanede soylesem millet bir tarafıyla gülcek rezl olcam olmsositososito

bende oyle soyledim zaten once biz görüşelım sonrada beğenirsek brbrimizi müsiat bianmzda tanışırız dedim ama onlar gelmek istemiş gelsinler görsünler :jeyyar:
valla hastanede soylesem millet bir tarafıyla gülcek rezl olcam olmsositososito

kaydirigubbakcemile3 Hadi senin buralarda ne işin var hala, giyin süslen, süzül aklinialirimsmile
Beğendir kendini zemuszemus

nefesimi tutcam şimdi oyyyyyy ben napcam yaaa
banane banane süslenmıcem sanki oğlan mı gelcek annesi kardeşi abisinin eşi
hoffffff hofffffffffffnaniknanik

Bari damat adayı da gelseydi Selinciğim.Hani önceden erkek tarafı hamamda gelin adayının eline ayağına bakarmış ya bir engeli var mı?Güzel mi,çirkin mi diye.Sen de öyle yapardın.Neye benziyor diye...sempatiksalakcinni

cok telasli birisin herhalde sen, ne kadar da stres yapmissin, galiba ilk defa gorucu geliyor size...bu kadar stres yapma bence, gelip oturup gidecekler, begenirlerse de ogluyla tanistirirlar, bence su an ogullarinin haberi bile olmayabilir cunku bazi anneler bi kiz bakmaya giderler begenirlerse oglum surda iyi bi kiz var derler, oglunun da annesine soylemedigi sevgilisi yoksa ve de istiyosa evlenmeyi gelir tanisir yok anne kac kere soyleyecegim ben bu tarz tanismalara karsiyim falan diyen bi tipse de bidaha ses cikmaz onlardan. Yani hemen olacak bisi degil bence sakin ol, once annesi begenecek, oglu da stiyorsa ona soyleyecek sonra birbirinizi begeneceksiniz yani uzun is

Kız Selin cadusuuu... ne biliyosun belki oğlanın da haberi yoktur bundan.... kaynana çaktırmadan iş bitirmeye çalışıyo olabilir... ya yaaa... bence kesin öyle...

Back
X