Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi ne yapcaksiniz? Tekrar doktota gideceksnz sanirmAdetin üstünden altı gün geçmişti doktora gittim ultrasyondan da baktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi ama bebek yoktu e hala adet olmadım ne yapsam acaba
Belki.kist olabili bi görün derimBen 20 gunde bir adet oluyorum normal gibi gelirdi fakat bu ay 19gune dusunce korkmaya basladim.takvimime baktim en fazla 25 gunde olmusum.en son 2 subatta bitti bugun yine hastayim :/ adet bittikten 5 gun sonra goguslerm acimaya basliyor ve ilerledikce dokunamiyorm.eskiden sancimda olmazdi bu ay kasigimin solunda agrida var doktora gitmelimiyim abartiyo muyum acaba(25 yasinda ve bekarim )
simdiden tesekkurler
Umarim yokturBelki.kist olabili bi görün derim
Rahim duvarı hamilelikte kalınlaşıyor. İlk muayenede kese hemen görülmüyor zaten. Bana iki hamileliğimde de rahim duvarı kalın demişlerdi ilk muayenede. Sonra kan testinde çıktı. Kan testi yapmadılar mıAdetin üstünden altı gün geçmişti doktora gittim ultrasyondan da baktı rahim duvarında kalınlaşma var dedi ama bebek yoktu e hala adet olmadım ne yapsam acaba
Ya simdi kafam karisyi hastalandilginiz tarihide sayiyormusunuz temiz kaldiginiz gunleeri mi sayiyorsunuz ?Gidin doktora ayda 2 kez normal degil
Arkadaşım bak regl olduğun ilk gün ile, diğer regl arasını sayacaksın. Temiz kaldığı gün normal insanlarda 21 dir zaten.Ya simdi kafam karisyi hastalandilginiz tarihide sayiyormusunuz temiz kaldiginiz gunleeri mi sayiyorsunuz ?
Kan vaerdim o zmn negatif çkti doktor söktürücü verdi almadim bende beklim dedim oldu 25 gün hala adet olmadım testtede çıkmıyor duvar kalınlaşması için ya adet olacaksın yada hamilelik dedi kanda çıkmayınca söktürücü verdi kullanmamakla doğrumu yaptım yanlismi yaptım bilmiyorumRahim duvarı hamilelikte kalınlaşıyor. İlk muayenede kese hemen görülmüyor zaten. Bana iki hamileliğimde de rahim duvarı kalın demişlerdi ilk muayenede. Sonra kan testinde çıktı. Kan testi yapmadılar mı
İnşallah cnmUmarim yoktur![]()
bence doktorunu dinlemelisin.Kan vaerdim o zmn negatif çkti doktor söktürücü verdi almadim bende beklim dedim oldu 25 gün hala adet olmadım testtede çıkmıyor duvar kalınlaşması için ya adet olacaksın yada hamilelik dedi kanda çıkmayınca söktürücü verdi kullanmamakla doğrumu yaptım yanlismi yaptım bilmiyorum