Psikolojik mi?

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
837
300
53
28
13 haziran adet günümdü. İlk açık kirmizi kanamam oldu sonrasında koyulastı zaten sancim vardı her ay olduğu gibi o yüzden adettir diye düşünüyorum. Adetim bittikten sonra 1 hafta boyunca bel agrisi çektim geceleri uyuyamiyordum sık sık tuvalete gidiyordum ara ara baş donmelerim oldu bu hafta ise sol kasigimda hafif batmalar oluyor midem bulanmiyor ama midemi bi tuhaf hissediyorum kuruntumu yapıyorum hamilemiyim

13 haziran adet günümdü. İlk açık kirmizi kanamam oldu sonrasında koyulastı zaten sancim vardı her ay olduğu gibi o yüzden adettir diye düşünüyorum. Adetim bittikten sonra 1 hafta boyunca bel agrisi çektim geceleri uyuyamiyordum sık sık tuvalete gidiyordum ara ara baş donmelerim oldu bu hafta ise sol kasigimda hafif batmalar oluyor midem bulanmiyor ama midemi bi tuhaf hissediyorum kuruntumu yapıyorum hamilemiyim
Cevap verecek olan yokmu

Eğer adet.olduysaniz hamile değilsiniz ama bu kanamayı yerleşme kanaması olarak düşünüyorsaniz test yapın emin olun büyük ihtimalle psikolojiktir o belirtiler

Regl düzenli mi yumurtlama var mı ilişki ne zaman oldu? Bu belirtiler için de çok erken. Test yapabilirsiniz içiniz rahat etmezse

Bu sorunun cevabını sadece testle öğrenebilirsiniz kimse var yok diyemez

Back
X