kızlar bir bakar mısınız ?

1- Ağda çok acıtmıyor mu?
2-Lazer = ışın= sağlığa çok zararlı değil mi?
3- Bu kadar pimpak olmak farzı mı? Adamlar da sizin için aynı özeni gösteriyor mu? :KK45:

elfos elfos görüldüğü gibi bu hususlarda çok cahilim, ama kızarıklar cilt hassasiyetinden kaynaklanıyorsa duş için avene'in atopic jelini önerebilirim. :)

3- Bu kadar pimpak olmak farzı mı? Adamlar da sizin için aynı özeni gösteriyor mu? :KK45:

elfos elfos görüldüğü gibi bu hususlarda çok cahilim, ama kızarıklar cilt hassasiyetinden kaynaklanıyorsa duş için avene'in atopic jelini önerebilirim. :)
1-ağda ılk yaptıgın da cok acıtıyor
ıkıncısınde daha az.. sonra sonra tuyler ıncelınce zaten artk bısey hıssetmyrm dıyebılırm :))
2-lazer dusunmuyorum kesınlkle bende zararlı oldgundan yanayım. içime sınmıyor yaptıran arkadaslara saygı duyuyorum.
3-Eşim gosterıyor zaten sanırım ondan bu kadar temızcene olmak ıstyrm :)))))
sanırım cılt hassasıyetıde olabılır. ama emın degılım ne oldugunu bılsem ona gore kullanırdım coookk teskekur ederım

Sıcak havalarda daha da artabilir sivilceler. Müsait olduğun zamanlar bebek pudrası kullanabilirsin. Sivilceleri kurutur. Batık için çare bulamadığımdan lazer yaptırdım. 3 seans yaptırıp bıraktım ama korktum ne yalan söyliyeyim. İyi markaların bayanlara özel jiletlerinden kullanıyorum. Çok memnunum. Sivilceler geçtikten sonra kese yaparsan faydası olur. Sivilceli hassasiyeti artmış cildine bir işlem yapma önceliğin sivilceler ve kızarıklık olsun derim ben.

10 yıl sir gda ıle aldım hiçte azalmadı :)
kendım de almadım halbu kı..
kesın çözüm dıye lazere gittim ..2 ayda 1 gıdıyorum oh mis..

Ben pimpirikliyim ya puruzsuz olsun istiyorum

Back
X