Kızlar bir bakarmısınız bişey dicemde ben :)

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Selamlar kk haremi :ssz:

Kızlar ben ayın 24ünde buradan bulduğum bir diyete başladım ve her aksam yaklasık 1 saat spor yapmaya başladım. Bilmiyorum acaba ben mi yanlış birşeyler yaptım, kaçamakta yapmadım ama dyete 70kilo 500gram ile başlamıştım bu sabah dayanamayıp tartıya çıktıgımda ise kilomu 70kilo 100 gram olarak gördüm :26: dedim şaka olsa gerek, tartı falan bozuk heralde bidaha cıktım yıne aynısı.

Ve kızlar ben şuna karar verdim diyetisyene gidicem. Çünkü bence herkezin bünyesi aynı olmuyor kiminin metabolizması hızlı kiminin ise yavaş çalışıyor kiminde yağ fazla oluyor kiminde olmuyor öncelikle sanırım bunları bilmek geekiyor. Ve bence bir diyetisyene görüşüp onun doğrultusunda kendi vücuduna yağına kitlene kütlene vs uygun bir diyet yapmak olucak. ben şuann çok mutsuzumm bir heves başladığım diyet ve spor sonucunda 1 haftada sadece 400 gram verebilmişim en azından 1 kilo verseydim eyiydii yani :43:

Birde okadar azimle başladım ki sevgilime dedim bu haftanın sonunda bendekı değişimi görüceksin diye bir iddalı konuştumki sormayınnn şimdi benimle dalga geçicek böhüüüüüüüüüü :84:

Bir haftada hiç de fena değil bence.Herkesin vücut yapısı ve metabolizması farklıdır.Kimi insan çok kolay kilo verir kimi insan çok zor.Bence hiç ümitsizliğe ve karamsarlığa kapılma.Kendine yaptığın en büyük kötülük bu olur.Çünkü başa döner yine aynı eziyeti çekersin.Böyle devam edersen yavaş yavaş kilo kaybettiğini göreceksin.Ama imkanın varsa da git tahlillerini yaptır bir problem varsa da öğrenir ona göre hareket edersin.

Back
X