Kizlar bir bakarmisiniz

Emine 3645

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
181
51
18
23
Kizlar iyi akşamlar benim size sorum olacaktı .
Ben. Ağustosun 29 adetim bitti temizlendim ve ertesi gün değerlendirdim ve 2 güne bı ilişkim oldu korumasız ve 3 4 gündür kasil ağrılarım var ve bugün hafif miğde bulantım var ve belim ağrıyor göğüslerim aşırı hassas çok acıyor ve bugün çok idrara çıktım ve daha bugün temizlemeli 10 . Günüm ve ve ayın 39 . Da olmam lazım ve bana yardımcı olurmusunuz varmıdır qcaba umitpenmek istemiyorum dilerim rabim ilk önce isteyen herkese daha sonra banada versin inşallah.

Burda bacaklarimdada ağrı başladı bugün akşam üstü üstelik. Farklı birşeyde yapmadım aynı günlük hayatım

Ayın 39’u ne ya?

Ayın 29’u dediğiniz daha bir hafta öncesinden mi bahsediyorsunuz?

Döngnün 10. Günündesin yani yumurtlama zamanlarına girmişsin belirtiler ondan. Bu günleri değerlendir

19 mu 29 mu orayı anlamadım ama gün aşırı ilişkiye devam et, kasık ağrısı yumurtlamadan dolayı olabilir.

Yaşadığınız belirtiler gebelik ile alakalı değil en azından bu kadar erken başlamıyor.

23 ağustosta adetim başladı . 29 ağustosta bittti temizlemeli de 10 gün geçti sorduğunuz soru bumu
34 günde bir regli oluyorsunuz. 16. Gününüzdesiniz bugün. Yumurtlama dönemi içindesiniz. Boş geçirmeyin bugünlerinizi

Evet evlat istiyoruz hayirlisioe acaba piskolisikmi peki bu günler kaç gün sonra sona eriyor bugün istedim değerlendirmek ama olmadı
Canım yaşadığın belirtiler yumurtlama belirtileri 1 2 gün içinde geçer yumurta çatlayınca yani. Gün aşırı değerlendir hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…