- 26 Ağustos 2022
- 181
- 51
- 18
- 23
- Konu Sahibi Emine 3645
-
Burda bacaklarimdada ağrı başladı bugün akşam üstü üstelik. Farklı birşeyde yapmadım aynı günlük hayatımKizlar iyi akşamlar benim size sorum olacaktı .
Ben. Ağustosun 29 adetim bitti temizlendim ve ertesi gün değerlendirdim ve 2 güne bı ilişkim oldu korumasız ve 3 4 gündür kasil ağrılarım var ve bugün hafif miğde bulantım var ve belim ağrıyor göğüslerim aşırı hassas çok acıyor ve bugün çok idrara çıktım ve daha bugün temizlemeli 10 . Günüm ve ve ayın 39 . Da olmam lazım ve bana yardımcı olurmusunuz varmıdır qcaba umitpenmek istemiyorum dilerim rabim ilk önce isteyen herkese daha sonra banada versin inşallah.
Ayın 39’u ne ya?Kizlar iyi akşamlar benim size sorum olacaktı .
Ben. Ağustosun 29 adetim bitti temizlendim ve ertesi gün değerlendirdim ve 2 güne bı ilişkim oldu korumasız ve 3 4 gündür kasil ağrılarım var ve bugün hafif miğde bulantım var ve belim ağrıyor göğüslerim aşırı hassas çok acıyor ve bugün çok idrara çıktım ve daha bugün temizlemeli 10 . Günüm ve ve ayın 39 . Da olmam lazım ve bana yardımcı olurmusunuz varmıdır qcaba umitpenmek istemiyorum dilerim rabim ilk önce isteyen herkese daha sonra banada versin inşallah.
Döngnün 10. Günündesin yani yumurtlama zamanlarına girmişsin belirtiler ondan. Bu günleri değerlendirKizlar iyi akşamlar benim size sorum olacaktı .
Evet evlat istiyoruz hayirlisioe acaba piskolisikmi peki bu günler kaç gün sonra sona eriyor bugün istedim değerlendirmek ama olmadıDöngnün 10. Günündesin yani yumurtlama zamanlarına girmişsin belirtiler ondan. Bu günleri değerlendir
Hayır 25 de bı aksilik olmasaAyın 39 da mı adet olman lazım?
Evet 10 öncesindenAyın 39’u ne ya?
Ayın 29’u dediğiniz daha bir hafta öncesinden mi bahsediyorsunuz?
19 mu 29 mu orayı anlamadım ama gün aşırı ilişkiye devam et, kasık ağrısı yumurtlamadan dolayı olabilir.Kizlar iyi akşamlar benim size sorum olacaktı .
Bu kadar hızlı hamilelik çıkmazEvet 10 öncesinden
Reglinin başladığı günden itibaren bugün kaçıncı günün? Temizlendikten sonrasına zaman vermişsin hepHayır 25 de bı aksilik olmasa
Hayır 29. Da yanlış olmuşAyın 39 da mı adet olman lazım?
Temizlendigim günden itibaren 10 günümReglinin başladığı günden itibaren bugün kaçıncı günün? Temizlendikten sonrasına zaman vermişsin hep
DoğruBu kadar hızlı hamilelik çıkmaz
Onu sormuyorum ki.yani adet olduğun günleri de ekle 10'un üstüneTemizlendigim günden itibaren 10 günüm
23 ağustosta adetim başladı . 29 ağustosta bittti temizlemeli de 10 gün geçti sorduğunuz soru bumuOnu sormuyorum ki.yani adet olduğun günleri de ekle 10'un üstüne
29. Yanlış olmuşAyın 39’u ne ya?
Ayın 29’u dediğiniz daha bir hafta öncesinden mi bahsediyorsunuz?
34 günde bir regli oluyorsunuz. 16. Gününüzdesiniz bugün. Yumurtlama dönemi içindesiniz. Boş geçirmeyin bugünlerinizi23 ağustosta adetim başladı . 29 ağustosta bittti temizlemeli de 10 gün geçti sorduğunuz soru bumu
Hayır 28 günde34 günde bir regli oluyorsunuz. 16. Gününüzdesiniz bugün. Yumurtlama dönemi içindesiniz. Boş geçirmeyin bugünlerinizi
Canım yaşadığın belirtiler yumurtlama belirtileri 1 2 gün içinde geçer yumurta çatlayınca yani. Gün aşırı değerlendir hayırlısı olsun inşallahEvet evlat istiyoruz hayirlisioe acaba piskolisikmi peki bu günler kaç gün sonra sona eriyor bugün istedim değerlendirmek ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?