kızlar bir bakarmısınız

aycaeceberen

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
924
18
318
41
Adana
benim sorum şöyle...bat 19 mart ..bugün ovulasyondan sonraki 9.gün ve ben bugün gidip kan testi yaptırdım..tabiki meraktan...ve tabiki negatif..sizce hala bir umudum olabilirmi 19 marta kadar:26:

tatlım ilişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkar diyorlar ama bilemem güvenilir bir yerde mi yaptırdın sen testi

benim sorum şöyle...bat 19 mart ..bugün ovulasyondan sonraki 9.gün ve ben bugün gidip kan testi yaptırdım..tabiki meraktan...ve tabiki negatif..sizce hala bir umudum olabilirmi 19 marta kadar:26:

ben de sizin gibi adetten 4 gün önce kanda baktırmıştım beta 68.72 çıktı...

tatlım ilişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkar diyorlar ama bilemem güvenilir bir yerde mi yaptırdın sen testi

slm kızlar ben adetime 5 gün varken kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı ama sonra reglim geçtikten sonra test yapmıştım çıkmıştı bundan önce
ben kan testi sonuçlarından anlamıyorum en iyisi reglinin geçmesini bekleyip test yapmak

alpella yok ya ilişkiden 2 sonra çıkması imkansız..çünkü çoğu kişi bak poly bile adetten 1 gün önce 29 çıktı..2 günde bir attığını düşünürsek benim gibi 5 gün önce yapsa hiç çıkmazdı:26:

gerçekten mi ne güzel...adetten önce değerin kaçtı peki? ben hiç sormadım bile...peki adetin kaç gün geçince yaptırmıştın? kaç çıkmıştı?

kisiden kisiye degisiyor. benim bir arkadasimda ancak adeti geciktikten 1 hafta sonra cikmisti. kiz artik umudunu kaybetmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…