Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim sorum şöyle...bat 19 mart ..bugün ovulasyondan sonraki 9.gün ve ben bugün gidip kan testi yaptırdım..tabiki meraktan...ve tabiki negatif..sizce hala bir umudum olabilirmi 19 marta kadar:26:
benim sorum şöyle...bat 19 mart ..bugün ovulasyondan sonraki 9.gün ve ben bugün gidip kan testi yaptırdım..tabiki meraktan...ve tabiki negatif..sizce hala bir umudum olabilirmi 19 marta kadar:26:
slm kızlar ben adetime 5 gün varken kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı ama sonra reglim geçtikten sonra test yapmıştım çıkmıştı bundan önce
ben kan testi sonuçlarından anlamıyorum en iyisi reglinin geçmesini bekleyip test yapmak
alpella yok ya ilişkiden 2 sonra çıkması imkansız..çünkü çoğu kişi bak poly bile adetten 1 gün önce 29 çıktı..2 günde bir attığını düşünürsek benim gibi 5 gün önce yapsa hiç çıkmazdı:26:
slm kızlar ben adetime 5 gün varken kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı ama sonra reglim geçtikten sonra test yapmıştım çıkmıştı bundan önce
ben kan testi sonuçlarından anlamıyorum en iyisi reglinin geçmesini bekleyip test yapmak