32 haftalık gebeyim.Bugün doktora kontrole gittim. Suyun azalmış dedi. Bi de bebeğin başı yukarıdaymış. normalde 35.haftada olması gerektiği kadarmış suyum.
Ne yapmalıyım suyun artması benim elimde mi? bi de bebeğin dönmesi için yapılması gereken birşeyler var mı?
sordum sormam mı.. Senin elinde olan bir şey değil dedi. bebek strese girmiş olmalı filan dedi.telkin etti,üzülme,şimdilik yetiyor diye. ama malum doktordan doktora fark var,belki aynı sorunu yaşayan başka birilerine doktorları bir şey önermiştir diye sordum.
Bebeğin dönmesiyle ilgili de,başı yukarıya çok iyi yerleşmiş,dönmesi zor sezeryan olabilirsin dedi. bebeğinle bol bol konuş,aşağı inmesi için dedi bu kadar :/
tatlım bebeğinin suyu ile senin tükettiğin suyun bağlantısı yok.genellikle şekeri yada böbrek genişlemesi olan annelerde su azlığı görülür.ama seninkinin miktarı önemli.bebeğin bu haftada dönüp dönmemesi çokda önemli değil.40.haftaya kadar yolu var
tatlım bebeğinin suyu ile senin tükettiğin suyun bağlantısı yok.genellikle şekeri yada böbrek genişlemesi olan annelerde su azlığı görülür.ama seninkinin miktarı önemli.bebeğin bu haftada dönüp dönmemesi çokda önemli değil.40.haftaya kadar yolu var
Canım saol cevap için. İnsan kendini sorumlu hissediyor suyun azalmış diyince. Şekerim çıkmadı,başka sorunda yok. bebek strese girmiş dedi sadece. su yu ne kadar söylemedi ama 35. haftada olması gerektiği kadar dedi. üzülme ama bebeğe etiyor hala,telaşlanma dedi..
Elimde olan bir şey yoksa bekleyeceğim artık.saolun
Cok sevindim canim..
Valla dönmez zannedersem cünkü yeri daraliyor artik.
Benim oglus 24. haftadan beri dogum pozisyonunda ve hic degistirmedi pozisyonunu..
Suyun icin bol bol dinlen agir ve ani hareketler yapma canim. Bi ise yaramaz der doktorlar ama sen yine de bol su ic.
Allah saglicakla dogmayi nasip etsin
Cok sevindim canim..
Valla dönmez zannedersem cünkü yeri daraliyor artik.
Benim oglus 24. haftadan beri dogum pozisyonunda ve hic degistirmedi pozisyonunu..
Suyun icin bol bol dinlen agir ve ani hareketler yapma canim. Bi ise yaramaz der doktorlar ama sen yine de bol su ic.
Allah saglicakla dogmayi nasip etsin
canım çok teşekkürler .. Aynen katılıyorum,doktorlar su işe yaramaz diyor ama birkaç arkadaşın orumunu okuduğumdan beri daha fazla su içtim,suyum artmış gerçekten :)