Ben evimden baska bir sehre atandim. Esim de evimizde degil turnede baska sehirde. Ama onunki bir ay sonra bitecek. Ben evime ne zaman donebilirim belli degil. Sozlesmeliyim. Tayin isi ne zaman nasil olur hic bilmiyorum. Cuma isten cikinca eve gidiyorum. Gece evimde oluyorum. Cumartesi gunu evdeyiz esimle pazar gunu yeniden yola cikiyoruz. Haftada sadece bir tam gun gorusuyoruz.
Haftaya kardeslerim kardesimin kocasi ve kuzenim gelecekmis bana. Yani atandigim sehre. Bu da demek oluyor ki ben evime donemeyecegim haftasonu. Cunku onlar da haftasonu geleceklermis. Defalarca sakayla karisik gelmek isteyenlere soyledim. Haftaici gelin haftasonu gelirseniz de anahtari veririm size ben evime donerim diye. Ama boyle plan yapmislar. Ne yapsam bilemiyorum. Esimi cok ozluyorum. Evimi cok ozluyorum. Ayrica atandigim sehirdeki evim 1+1 ve o kadar insanin kalabilmesi icin ne yatacak yer var ne de yorgan yastik.
Ben yeniden kendi duzenime donmek istiyorum. Herseyi cok ozluyorum.
Ben haftasonu gelirseniz eve donerim siz kalirsiniz dedigimde koca meraklisi oluyorum gozlerinde. Igneleme yapiyorlar. Zaten haftasonu tek gunumuzde de once esimin ailesiyle sonra benim ailemle gorusuyoruz. Ben yoruldum gercekten cok yoruldum. Birgun evime donup sadece birgun babami aramadim diye tavirlar arkamdan konusmalar oldu.Seni en iyi anlayacak insanlardan biri benimdir herhalde
Evine git
Seni düşünmeden gezmeye geliyorlar sanırım
Gitmem lazım de git derim
Bir hafta donmesem ne olurmus. Bir hafta da gorme esini diyorlar. Hepimiz normalde ayni sehirde ve yakin yasiyoruz. Ayda yilda bir gelirler evime.Ben evime gidiyorum de anahtari da verme otel de kalsinlar durumunu bilmiyorlar mi kendileri buni söylemeleri lazim.
Insanlar ne kadar tuhaflaşti..
Seni kullaniyorlar iste farklı bi şehire gidince firsattan istifade gezelim sende kocanı görme yok ya..hayatta böyle bi seye izin verip kendimi kullandirtmazdim..işlerim var evde evi temizlemem lazim alişveriş yapmam lazim esim cagiriyor izin vermiyor bir surü gecerli sebebiniz var..Bir hafta donmesem ne olurmus. Bir hafta da gorme esini diyorlar. Hepimiz normalde ayni sehirde ve yakin yasiyoruz. Ayda yilda bir gelirler evime.
Ben haftasonu gelirseniz eve donerim siz kalirsiniz dedigimde koca meraklisi oluyorum gozlerinde. Igneleme yapiyorlar. Zaten haftasonu tek gunumuzde de once esimin ailesiyle sonra benim ailemle gorusuyoruz. Ben yoruldum gercekten cok yoruldum. Birgun evime donup sadece birgun babami aramadim diye tavirlar arkamdan konusmalar oldu.
Ben haftasonu gelirseniz eve donerim siz kalirsiniz dedigimde koca meraklisi oluyorum gozlerinde. Igneleme yapiyorlar. Zaten haftasonu tek gunumuzde de once esimin ailesiyle sonra benim ailemle gorusuyoruz. Ben yoruldum gercekten cok yoruldum. Birgun evime donup sadece birgun babami aramadim diye tavirlar arkamdan konusmalar oldu.
Paraya ihtiyacimiz yok cok sukur esimiz maasi cok iyi. Ben de muhendisim. Esiminki kadar olmasa da benimki de cok iyi. Memur maasi degil. Aslinda mevzu para degil. Calismaya basladigimdan beri daha iyi hissediyorum kendimi. Esim benimle gurur duyuyor bunu hissediyorum. Onun cok guzel bir kariyeri var. Ben onun golgesinde kalmaktansa kendi kariyerimle var olmayi daha cok sevdim. Esim hep sen bilirsin mutlu olacaksan calis dedi ama simdi goruyorum benim guclu olmamdan gurur duyuyor. Cevresindekilere butun arkadaslarina mujde verdi benim isimi. Ah ah ah keske birarada olabilsek. Keske evime donebilsem. O kadar cok istiyorum ki evime donuyum. Ne zamandir erteledigimiz bebegimize kavusalim. Yaptigim dogru mu yanlis mi bilmiyorum ama bekliyorum birseylerin olgunlasmasini.Peki illa çalışman gerekir mi?Ya maddi olarak iyi değilseniz çalış tabi.Ama eşinin aldığı maaş yetiyorsa çalışma bence.Yada bi çözümü yok mu ?Sözleşme bozulamıyor bildiğim kadarıyla.bu insanlar da neden anlayış göstermez anlamıyorum canım vardır illaki bir devası
Sözleşmeniz ne zaman bitiyor? Biraz sıkın dişiniziParaya ihtiyacimiz yok cok sukur esimiz maasi cok iyi. Ben de muhendisim. Esiminki kadar olmasa da benimki de cok iyi. Memur maasi degil. Aslinda mevzu para degil. Calismaya basladigimdan beri daha iyi hissediyorum kendimi. Esim benimle gurur duyuyor bunu hissediyorum. Onun cok guzel bir kariyeri var. Ben onun golgesinde kalmaktansa kendi kariyerimle var olmayi daha cok sevdim. Esim hep sen bilirsin mutlu olacaksan calis dedi ama simdi goruyorum benim guclu olmamdan gurur duyuyor. Cevresindekilere butun arkadaslarina mujde verdi benim isimi. Ah ah ah keske birarada olabilsek. Keske evime donebilsem. O kadar cok istiyorum ki evime donuyum. Ne zamandir erteledigimiz bebegimize kavusalim. Yaptigim dogru mu yanlis mi bilmiyorum ama bekliyorum birseylerin olgunlasmasini.
Haftasonu geleceklermis. Herhalde cuma is cikisi gelirler. Ben de cuma is cikisi evime donuyorum. Aynen oyle hatta aramasinlar istiyorum. Ailelere gidince hadi eve gidelim diyorum. Ailelerle zaten sadece haftasonu gorusuyorduk arada onlar gelmezse biz ya cumartesi ya pazar gorusuyorduk. Simdi yine bizi eskisi kadar goruyorlar. Onlar icin hicbir degisiklik yok. Olan esimle bana oluyor. Bize gelirlerse bir de hizmet ediyorum.Fena alıştırmışsınız
Gitmeyin önce bu durumu 2 haftada bire indirin
Konuşsunlar
Koca meraklısı olun gözlerinde ne olacak
Onlar çok anlayışsız
Bi haftasonunuz var ona da el koymuşlar
O haftasonunu nasıl iple çektiğinizi anlayabiliyorum
Eşimle biz de uzun süre böyleydik
Kimse beni rahatsız etmesin isterdim
Zaten saatler çabucak geçip gidiyor daha anlayamadan
Hangi gün gelecekler?
En uzak bir yilim dolunca tayin isteyebilecegim gibi gorunuyor. Insallah daha yakin tarihte mumkun olur. Allah kimseyi evinden yuvasinda uzak koymasin.Sözleşmeniz ne zaman bitiyor? Biraz sıkın dişinizi
Ben evimden baska bir sehre atandim. Esim de evimizde degil turnede baska sehirde. Ama onunki bir ay sonra bitecek. Ben evime ne zaman donebilirim belli degil. Sozlesmeliyim. Tayin isi ne zaman nasil olur hic bilmiyorum. Cuma isten cikinca eve gidiyorum. Gece evimde oluyorum. Cumartesi gunu evdeyiz esimle pazar gunu yeniden yola cikiyoruz. Haftada sadece bir tam gun gorusuyoruz.
Haftaya kardeslerim kardesimin kocasi ve kuzenim gelecekmis bana. Yani atandigim sehre. Bu da demek oluyor ki ben evime donemeyecegim haftasonu. Cunku onlar da haftasonu geleceklermis. Defalarca sakayla karisik gelmek isteyenlere soyledim. Haftaici gelin haftasonu gelirseniz de anahtari veririm size ben evime donerim diye. Ama boyle plan yapmislar. Ne yapsam bilemiyorum. Esimi cok ozluyorum. Evimi cok ozluyorum. Ayrica atandigim sehirdeki evim 1+1 ve o kadar insanin kalabilmesi icin ne yatacak yer var ne de yorgan yastik.
Ben yeniden kendi duzenime donmek istiyorum. Herseyi cok ozluyorum.
Esim de evimiz de degil. Baska sehirde. Ve cok uzagiz. Evimiz orta nokta oldugu icin orda bulusuyoruz.Eşin senin yanina gelse bir hafta sonu olmaz mı?? Ben senin yerinde olsam her hafta sonu gitmezdim ayda birde olsa eşimin fedakarlık yapmasını beklerdim... Hem yeni evde anılar olursa daha rahat kalırsınız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?