Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hamiş değilim. totem bu... hayaliyle mutlu olmaya çalışıyorum. inşallah bu takvimi hiç kaldırmıcam. Allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin.Amin canim sagol seninde
test beklemediyse hamişsin canım.teppprikler:)Az once yaptığım idrar testinin fotoğrafını koyuyorum yanilma olasiligi var mi sizce kizlarr bu arada ilk 2 3 dakikada bu hale geldi
hamilesin...........Az once yaptığım idrar testinin fotoğrafını koyuyorum yanilma olasiligi var mi sizce kizlarr bu arada ilk 2 3 dakikada bu hale geldi
umudunu hiç kaybetme canım..Allah ummadığımız anda kapılar açıyor...inşallah gerçeği yapmayıda Rabbim nasip eder.sana ve hepimize....ben hamiş değilim. totem bu... hayaliyle mutlu olmaya çalışıyorum. inşallah bu takvimi hiç kaldırmıcam. Allahım isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin.
Amin canım. Umut etmeden olur mu hiç? Rabbim sabredenlerle beraberdir. Hepimizin bebişi olacak inşallah.umudunu hiç kaybetme canım..Allah ummadığımız anda kapılar açıyor...inşallah gerçeği yapmayıda Rabbim nasip eder.sana ve hepimize....![]()
inşallah canım...ben ikinciyi istiyorum Rabbimden...Allahım kızıma sağlıklı bir kardeş göndersin inşallah..Rabbim dileyen herkesi versin inşallah...Amin canım. Umut etmeden olur mu hiç? Rabbim sabredenlerle beraberdir. Hepimizin bebişi olacak inşallah.
inşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbim nasip etsin 2. evladı, kızına kardeşi inşallah.inşallah canım...ben ikinciyi istiyorum Rabbimden...Allahım kızıma sağlıklı bir kardeş göndersin inşallah..Rabbim dileyen herkesi versin inşallah...
aminnn canım..Allah razı olsun..Rabbim sanada evlat nasip etsin..annelik gerçekten zahmetli ama bir o kadarda güzel bir duygu...inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim....inşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbim nasip etsin 2. evladı, kızına kardeşi inşallah.