Kızlar bir bakın nolurrrr!!!!

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Bugun beta verdim yine bekleyemedim bat.ı. normalde bat tarihi 10 ekim bugun çıkan sonucum 1.20 sonuca gore gebelik yine yok ama yinede azda olsa bir ümit yumurtlama tarihimde 26 eylül dü ona gore pay bicersek sayet kesin cikarmiydi birde bu sekilde olup adet gecince degeri yukselen var mi

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olduğunu düşünürsek daha döllenme yeni olacak 10 gün diyorsun canım çok erken daha

o kadar erken veriyorsun negatif sonuç alıyorsun sonra da ondan bile şüphe ediyorsun inanmak istemiyorsun en azından 3 gün felan olsaydı canim

Idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum kizlar ama sinirin kat be kat ustundeyim urolojiye gittim ilaçlar yazdi antibiyotik ve sik idrara çıktığım icin toplamda3 ilac ilk defa ben demeden doktor gebelik isteyelim sonra yazariz bunlar sıkıntılı ilaçlar dedi tmm dedim yani ben bilerek gitmedim sonrada her zaman 0 gördüğün deger 1.20 gorunce biraz kipirdanmalar oldu sanki (deger 10 ve uzeri görmüş gibi )netten biraz araştırdım 3 4 bile cikan varmis gayer normal mis gebelik yok yani

Erken mi onuda bilemedim 26 si yumurtlama günümdu bugun tam 7.gunundeyim bu seferde diyorum en azından 5 6 felan çıkmalıydı simdi 2 antibiyotik var 1 astım ilacim var birde idrae yollarini duzenleyen toplamda 4 ilacim var kullansammi kullanmasam mi off kafam bir milyon yine

Bende idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum çok gıcık birşey yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…