U Usermelis Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2022 2 0 1 25 19 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Usermelis #1 20 günüdür gecikmem var mide bulatim ve kusma var bel ağrım var baş ağrım var ama test yaptığımda negatif çıkıyor sizce sebebi ne olabilir
20 günüdür gecikmem var mide bulatim ve kusma var bel ağrım var baş ağrım var ama test yaptığımda negatif çıkıyor sizce sebebi ne olabilir
U Unstoppable Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2022 581 385 33 19 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Usermelis #2 Usermelis .!.: 20 günüdür gecikmem var mide bulatim ve kusma var bel ağrım var baş ağrım var ama test yaptığımda negatif çıkıyor sizce sebebi ne olabilir Genişletmek için tıkla... Kist olabilir, pcos olabilir, bazi hormonlariniz yukselmis olabilir. Doktora gidin mutlaka. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Usermelis .!.: 20 günüdür gecikmem var mide bulatim ve kusma var bel ağrım var baş ağrım var ama test yaptığımda negatif çıkıyor sizce sebebi ne olabilir Genişletmek için tıkla... Kist olabilir, pcos olabilir, bazi hormonlariniz yukselmis olabilir. Doktora gidin mutlaka.
U Usermelis Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2022 2 0 1 25 19 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Usermelis #3 Hamilelik olma ihtimalim varmı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
U Unstoppable Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2022 581 385 33 19 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Usermelis #4 Usermelis .!.: Hamilelik olma ihtimalim varmı Genişletmek için tıkla... Testte negatif cikiyorsa olacagini sanmıyorum. Doktor zaten beta hcg de ister. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Usermelis .!.: Hamilelik olma ihtimalim varmı Genişletmek için tıkla... Testte negatif cikiyorsa olacagini sanmıyorum. Doktor zaten beta hcg de ister.