Kızlar bir bakın

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Kızlar ailemin yanına gitmiştim 1 hafta evde yoktum ocağın dugmelerinden biri yarım açık kalmış evde gaz kokusu falan yok ama yarım saat evi havalandirdim. 1. kattayim pencereyi tam açık birakamam korkudan yarım açık bıraktım gaz varsa çıkmış midir? Çok korkuyorum annem cikmistir aralık bırak cami dedi ama çok tedirginim ya. Hiç koku falan yok ama karbonmonoksit kokusuz olurmuş. Cami aralık bıraksam yine de gece Odam havalanir dimi

Bence butun camlari yarim acik birakin ve yarin sabah ilk is belediyeyi arayip gaz sizintisindan eser var mi bi ogrenin ve bnce yine bu gece evde kalmayin

Gaz olsa nefes alamazsınız o odada yüksek ihtimal. Kokusu oluyor fark edersiniz.

Ama yine de uyumayın siz ne olur ne olmaz, sabah da kontrol edecek birini çağırın.

Sigara falan da içmeyin tabi.

Cam açık olsun ama bu yeni ocaklardansa zaten yarım şekilde olsada gaz sızmaz basılı olması gerekiyor

Doğalgaz kokusu öyle hiç alınmayacak bir koku değil emin olabilirsin kaçak oldu mu çok keskin bir kokusu var tecrübe edinmiş birisi olarak söylüyorum evi yarım saat havalandirdiktan sonra hicbisey kalmaz çünkü uçucu gaz. Zaten öyle basınçlı ya da ciddi zarar verecek bir derecede içerde gaz olmuş olsaydı eminim sen şu an burda değildin. Yarım saatlik havalandırma kâfi, çok da korkuyorsan odanın camını aralık bırak öyle uyu hicbisey olmaz ... Tam tedbir diyorsan da ocak gazının vanasini kapat öyle uyu tam garanti

Gaz kokusuz olsa da hissedilebilirligi icin icine sarmisak kokusu katarlar. Hatta birkere ben eve girdigimde sarmisak mi unutmusum ne pis kokmus demistim. Megersem gaz acik kalmis. Ama garantiye almak gerek tabi. Evin butun camlarini ac. Cereyan yaptir. Birkac saat de uyuma. Ayrica gaz yere yakin yerlerde birikir. Eline bisey al salla yere yakin yerlerde, gaz varsa havaya ciksin. Ama burnuna hic koku gelmiyorsa muhtemelen gaz yoktur.

Gaz yere çöker,yerleri süpür.bi arkadaşın dedigi gibi ocak açık kalsa bile emniyet sistemi oldugu için gaz kaçırma olasılığı yok

kapattım canım cam da aralık bıraktım çok sağol rahatladim valla.

izlediğim bir film ya da dizi hatırlamıyorum eve tam giriyorlar ve gaz kokusu alıyorlar adam yanındakine diyor ki sakin elektrik anahtarlarına dokunma ışıkları açma havaya uçarız öyle bir aklıma geldi eğer zaten elektronik şeyleri kullanıyorsan sorun yok

kızlar bir de ev küçük yine havalandirdim. Aralık bıraktım duami edip uyurum takıntı yapmiyim hiç.

Gaz dlu olsydı ısıgı actıgınız an patlama olurdu bızım burda bı ev patladı ve yandı yanı gaz kalmamış bence rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…