Ay şu an gidicek kimsem yokBence butun camlari yarim acik birakin ve yarin sabah ilk is belediyeyi arayip gaz sizintisindan eser var mi bi ogrenin ve bnce yine bu gece evde kalmayin
çıkmaz mi gaz açık bıraksam camlarıAy şu an gidicek kimsem yok
Cnm ozaman camini tum ac ve mumkunse cok dalgin uyumamaya calis insallah bisi olmaz korkma belki bir haftada dagilmistir gazAy şu an gidicek kimsem yok
ben gece uyumayayim en iyisiCnm ozaman camini tum ac ve mumkunse cok dalgin uyumamaya calis insallah bisi olmaz korkma belki bir haftada dagilmistir gaz
Yani bisi diyemicem bende bu konularda evhamli birisi oldugumdan sanirim bnde uyumazdim cnm tamda bana denk geldi konun seni nasil rahatlatabilirim bilemedimben gece uyumayayim en iyisi
Doğalgaz kokusu öyle hiç alınmayacak bir koku değil emin olabilirsin kaçak oldu mu çok keskin bir kokusu var tecrübe edinmiş birisi olarak söylüyorum evi yarım saat havalandirdiktan sonra hicbisey kalmaz çünkü uçucu gaz. Zaten öyle basınçlı ya da ciddi zarar verecek bir derecede içerde gaz olmuş olsaydı eminim sen şu an burda değildin. Yarım saatlik havalandırma kâfi, çok da korkuyorsan odanın camını aralık bırak öyle uyu hicbisey olmaz ... Tam tedbir diyorsan da ocak gazının vanasini kapat öyle uyu tam garantiKızlar ailemin yanına gitmiştim 1 hafta evde yoktum ocağın dugmelerinden biri yarım açık kalmış evde gaz kokusu falan yok ama yarım saat evi havalandirdim. 1. kattayim pencereyi tam açık birakamam korkudan yarım açık bıraktım gaz varsa çıkmış midir? Çok korkuyorum annem cikmistir aralık bırak cami dedi ama çok tedirginim ya. Hiç koku falan yok ama karbonmonoksit kokusuz olurmuş. Cami aralık bıraksam yine de gece Odam havalanir dimi
kapattım canım cam da aralık bıraktım çok sağol rahatladim valla.Doğalgaz kokusu öyle hiç alınmayacak bir koku değil emin olabilirsin kaçak oldu mu çok keskin bir kokusu var tecrübe edinmiş birisi olarak söylüyorum evi yarım saat havalandirdiktan sonra hicbisey kalmaz çünkü uçucu gaz. Zaten öyle basınçlı ya da ciddi zarar verecek bir derecede içerde gaz olmuş olsaydı eminim sen şu an burda değildin. Yarım saatlik havalandırma kâfi, çok da korkuyorsan odanın camını aralık bırak öyle uyu hicbisey olmaz ... Tam tedbir diyorsan da ocak gazının vanasini kapat öyle uyu tam garanti
evet tv de acikbu süre içinde hiç ışık açıp kapattın mı?
evet yeni tip Ocaklardan basınca yanıyor.Cam açık olsun ama bu yeni ocaklardansa zaten yarım şekilde olsada gaz sızmaz basılı olması gerekiyor
izlediğim bir film ya da dizi hatırlamıyorum eve tam giriyorlar ve gaz kokusu alıyorlar adam yanındakine diyor ki sakin elektrik anahtarlarına dokunma ışıkları açma havaya uçarız öyle bir aklıma geldi eğer zaten elektronik şeyleri kullanıyorsan sorun yokevet tv de acik
Yeni tipse zaten kaçmıyor uyu rahat rahatkızlar bir de ev küçük yine havalandirdim. Aralık bıraktım duami edip uyurum takıntı yapmiyim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?