- 11 Mart 2021
- 66
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi Pasalarin annesi
-
Hic ihtimal yok yani degil mi gebeliğe dairAdet belirtileriniz var sabah akşam olursunuz
Hic ihtimal yok yani degil mi gebeliğe dair
Belki geç dollenme olabilir mi acaba diye düşünüyorum kan testinde cikar mi ki 2gun once 2cikan değer eger varsa artmışmıdır acabaAdet belirtileriniz var sabah akşam olursunuz
Maalesef çünkü tahlil de yaptırmışsınızHic ihtimal yok yani degil mi gebeliğe dair
Yaa olabilir belki de inşallahta öyledir Rabbim gönlünüze gore versin inşallahBelki geç dollenme olabilir mi acaba diye düşünüyorum kan testinde cikar mi ki 2gun once 2cikan değer eger varsa artmışmıdır acaba
Amin inşallah cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz icinYaa olabilir belki de inşallahta öyledir Rabbim gönlünüze gore versin inşallah
Amin inşallah cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz icin
Benim beta 4 ile artmıştı iki gün sonra 8 sonra sıçrama olmuştu 20 küsürlere tabi sağlıksız Bi gebelik ti ama gebelik ile adet belirtileri çok benzer tekrar Bi kan verin benceAmin inşallah cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz icin
Amin inşallah Rabbim herkesin duasını kabul eylesin insallahRica ederim inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz
Gelisme var mıAmin inşallah Rabbim herkesin duasını kabul eylesin insallah
Yok canim hala adet olmadım beklemedeyim sonuc ne olursa olsun paylasicamGelisme var mı
Simdi gidiyorum tekrar kan vermeye canim bekleyemedim bakalim ne olacak sonucBenim beta 4 ile artmıştı iki gün sonra 8 sonra sıçrama olmuştu 20 küsürlere tabi sağlıksız Bi gebelik ti ama gebelik ile adet belirtileri çok benzer tekrar Bi kan verin bence
Hakkinizda hayirlisi olsun belki gec dollenmedir hala regl olmadiginiza gore belki degeriniz artmistir kalbinizden gecen ne ise o olsun insKizlar gidiyorum kan vermeye artma oldu mu diye cok merak ettim dua edin nolur hayirli haberler alayım insallah
Amiinn guzel dualariniz icin cok tesekkur ediyorum Allah razi olsunHakkinizda hayirlisi olsun belki gec dollenmedir hala regl olmadiginiza gore belki degeriniz artmistir kalbinizden gecen ne ise o olsun ins
İnşallah artmıştır sonucu bekliyorumSimdi gidiyorum tekrar kan vermeye canim bekleyemedim bakalim ne olacak sonuc
Insallah canim hayırlısıyla insallahh verdim 1 1bucuk saate kadar cikar sonuc dediler heyecanlı bekleyiş basladiİnşallah artmıştır sonucu bekliyorum
Insallah artma olmuştur canimInsallah canim hayırlısıyla insallahh verdim 1 1bucuk saate kadar cikar sonuc dediler heyecanlı bekleyiş basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?