Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım çok uzun cümleler kurmuşsun başta eşin sanıyorum cümlenin sonuna gelince bakıyorumki kendin için yazmış hiç birşey anlamadım kim yattı kim kalktı kim uyandı![]()
kime beni uyandır diyebilir ki :44: bu iş çok canımı sıkmaya başladı acaba şimdi ona şifre gndersem bana onu gnder bakıcam desem nasıl tepki verir eminim çok kızar boyut farklı yerlere gelir allahım ben ne yapıcam![]()
kime beni uyandır diyebilir ki :44: bu iş çok canımı sıkmaya başladı acaba şimdi ona şifre gndersem bana onu gnder bakıcam desem nasıl tepki verir eminim çok kızar boyut farklı yerlere gelir allahım ben ne yapıcam![]()
Neyi gönderecek anlamadım :44:
geldiginde telefonu bostayken ondan habersiz alsaniz sifreyi ?
o sorun değil alırım fakat burda şifreyi girip açıldığında telefona mesaj gidiyor.imkansız ya ona söyleyip bakıcam ya da bakamıcam.söylersem ve böyle bi durum yoksa eminim çok büyük tartışma yaşarız
sifreyi aldiktan sonra bidaha mesaj gelmiyor ki ? yada benmi yanlis biliyorum ama gelmiyor mesaj...
geliyor canım kendi numaramdan denedim webonline işlemlere giriş yaptınız diyor![]()
kullandığı hattın sitesinde arama ya da mesaj geçmişi görüntülenebiliyor.onun için kendi telefonundan *952#yi tuşlayıp şifreyi bana göndermesi gerekiyor.