Kızlar bir fikir verin bana?

kızlar yaklaşık 1 saattir içim içimi yiyiyor.eşim bugün muğlaya üniversite için sınavlara gidiyor.dün akşam yatarken bana yarın sabah evden çıkmadan önce beni uyandır banyo falan yapıcam 10da servise binmek için durakta olmam gerekiyor saatimi kurdum ama sen beni 8de kaldır dedi.bu sabah kalktım giyindim eşimi kaldırdım gayet güzel bi şekilde öptü kokladı beni uğurladı kapıya kadar cin gibiydi ama gözleri.neyse işe geldim saat 10u çeyrek geçe mesaj geldi.''sözde arayıp uyandıracaktın uyuyup kalmışım.servis de kaçtı''yazmış anlam veremedim aradım 1 kez çaldı meşgule aldı.sonra ben''ne diyon'' yazarken ''hayır'' yazmış hiçbi şekilde anlam veremedim.sonra aradım ne saçmalıyorsun dedim şaka yaptım dedi iyi tamam dedim ama çok mantıksız geldi.çünkü aramızda böyle bi sohbet geçmedi.2 3 gündür de uyuyamıyor az öncede ben dünle karıştırdım o yüzden öyle yazdım dedi uykusuzluk böyle yaptı dedi.bana dün için de beni kaldır dememişti.fakat eşim gerçekten bazı konularda çok katı aldatmak onun için imkansız bu çok adice ayrılıp başkasıyla birlikte olabilirsin ama sevmiyorsan zaten niye aldatırsın diyor gerçekten dobra bi insan bunu yapıcağını hiçbir zaman düşünmüyorum fakat içim bi garip oldu.10 gün sonra gelicek.nasıl davranmalıyım?siz aynı durumda olsaydınız ne düşünürdünüz?

O nasıl şaka.. Eşinizin böyle değişik şakalar yapma huyu var mıdır? İnsanın sinirini bozacak bir şakaymış.. umarım şakadır :50:

10 gün var eşinizle oradayken tartışmayın.. durmak çok zor biliyorum ama biraz sakinleşin gelince bakarsınız..

selam bir bayana yazmamıştır belkıde erkek arkdaşlarından birine atmış bellıkı yanı bayana yazılmış gibide durmuyor kafanıza takmayın bence.bu arad* 952 hangi operatörler için geçerliydi v....mu .t..... mi unttum bende bakıyodum eskıden böyle

avea'da var mesela bu.. önce telefondan *952# tuşluyosun,şifre geliyo.. o şifreyle giriş yaptığın anda da o cep telefonuna msj gidiyo "web online işlemlere giriş yaptınız" diye..

arıyıp nedir diye sormayım mı kızlar?

Bence aramayın.. Böyle bir konu yüz yüze konuşulmalı.. Vücut dilini gör,gözlerine bak.. ne bileyim.. Belki çok da mantıklı geçerli nedeni var..boşuna kuruntu yapıyorsun.. ki umarım sadece kuruntudur. :ssz:

Bence aramayın.. Böyle bir konu yüz yüze konuşulmalı.. Vücut dilini gör,gözlerine bak.. ne bileyim.. Belki çok da mantıklı geçerli nedeni var..boşuna kuruntu yapıyorsun.. ki umarım sadece kuruntudur. :ssz:

iyi de 10 gün sonra gelicek bu 10 gün içerisinde ne olucak şuan kırıldık karşılıklı olarak aramadı vardım diye haber vermedi.bugün yazmayacak artık biliyorum.yarın ne olucak? ilk defa böyle birşey yaşıyorum boşuna kuruntu yapıyorum belki çok zormuş yaa :14:

iyi de 10 gün sonra gelicek bu 10 gün içerisinde ne olucak şuan kırıldık karşılıklı olarak aramadı vardım diye haber vermedi.bugün yazmayacak artık biliyorum.yarın ne olucak? ilk defa böyle birşey yaşıyorum boşuna kuruntu yapıyorum belki çok zormuş yaa :14:

Kendimi senin yerine koydum da vardın mı iyi misin diye bir msj atsan... kavga etmeden,bir iki kelime.. Bilemedim şimdi..sonuçta sen eşisin..sevgili olsan arama sorma olur da evli olunca iş değişiyor..Eşini sen biliyorsun canım..hangisi daha doğru olur sen bilirsin.

beni en kısa zamanda aydınlatırsan sevinirim yazdım kızlar ama cevap yok :14: sanırım yok yere suçladım kolay kolay kızgınlığı geçmeyecek :14:

Bunun altından birşey çıkacak gibi geliyor bana da... Böyle şaka olmaz, çok mantıksız.

kızlar yaklaşık 1 saattir içim içimi yiyiyor.eşim bugün muğlaya üniversite için sınavlara gidiyor.dün akşam yatarken bana yarın sabah evden çıkmadan önce beni uyandır banyo falan yapıcam 10da servise binmek için durakta olmam gerekiyor saatimi kurdum ama sen beni 8de kaldır dedi.bu sabah kalktım giyindim eşimi kaldırdım gayet güzel bi şekilde öptü kokladı beni uğurladı kapıya kadar cin gibiydi ama gözleri.neyse işe geldim saat 10u çeyrek geçe mesaj geldi.''sözde arayıp uyandıracaktın uyuyup kalmışım.servis de kaçtı''yazmış anlam veremedim aradım 1 kez çaldı meşgule aldı.sonra ben''ne diyon'' yazarken ''hayır'' yazmış hiçbi şekilde anlam veremedim.sonra aradım ne saçmalıyorsun dedim şaka yaptım dedi iyi tamam dedim ama çok mantıksız geldi.çünkü aramızda böyle bi sohbet geçmedi.2 3 gündür de uyuyamıyor az öncede ben dünle karıştırdım o yüzden öyle yazdım dedi uykusuzluk böyle yaptı dedi.bana dün için de beni kaldır dememişti.fakat eşim gerçekten bazı konularda çok katı aldatmak onun için imkansız bu çok adice ayrılıp başkasıyla birlikte olabilirsin ama sevmiyorsan zaten niye aldatırsın diyor gerçekten dobra bi insan bunu yapıcağını hiçbir zaman düşünmüyorum fakat içim bi garip oldu.10 gün sonra gelicek.nasıl davranmalıyım?siz aynı durumda olsaydınız ne düşünürdünüz?

Eşinin takıldığı birisi vardır bence. Sevgili boyutu değil ama takılıyordur hoşuna gidiyordur muhabbetleri o yüzden cilveleşiyordur o bayanla ama aldatıyormu dersen aslaaa bu aldatmaya girmez başka bir şeye girer ah bu erkekler ya bence burnundan getir öyle bir ihtimal yoksa bile korksun senden hiç örtme üzerini üstüne git ama dozunda...

beni aldatan eski sevgilim de aldatma konularında çok tepkiliydi.

nasıl yaparlar anlamıyorum ya da ben kendi karakterime yakıştıramadığım için yapmam bunu vs...

yeterince üzüldün okuduklarından sonra farkındayım ama bunu söylemek istedim

inşallah böyle bir durum yoktur canım.

bu msjı sorgulamanıza eşinizin kızması anlamsız şüphe uyandırıcı bı msj bu şakalık tarafı yok yerınızde olsam atlar gıderdım yanına süpriz deyip çünkü 10 gun yer bıtırır ınsan kendısını ayrıca madem küçük saçma bi şakaysa ne dıye aramyor cvp vemrıyor buyutuyor çok sınır bozucu

beni aldatan eski sevgilim de aldatma konularında çok tepkiliydi.

nasıl yaparlar anlamıyorum ya da ben kendi karakterime yakıştıramadığım için yapmam bunu vs...

yeterince üzüldün okuduklarından sonra farkındayım ama bunu söylemek istedim

inşallah böyle bir durum yoktur canım.

Psikolojide klasik savunma mekanizmasıdır bu.

Yediğin halt her ne ise ona tepki gösterirsin.

Canım adım adım gidelim istersen.

sen eşini uyandırdın değil mi? yemeğini yedi wcye gitti bunları biliyoruz. ki illaki açılmıştır uykusu. uyku sersemliğiyle yazılmış bir mesaj değil bence kesinlikle.

bir diğer ihtimal şaka yapıyor olması fakat neden sana 'beni neden arayıp uyandırmıyorsun ' diye bir mesaj atsın nitekim sen o sırada evdeydin ve fiilen uyandırdın. hani şaka yapacak olsa 'bak uyandırmadın beni servisim kaçtı karıcım ' vs diyebiliirdi. şaka olduğunuda düşünmüyorum..

Aldatma dışında benim aklıma gelen en masum ihtimal eşinin yakın arkadaşlarından birine uyandırmasını söylemiş o kişide aramamış olabilir. tanıdığım kiişiler var çünkü fakat evli çiftler için ne gerek var bu yönteme bilemiyorum.
şöylede bir durum var aslında hani çok samimi bir mesaj değil,aldatıyor damgası vuracak kadar değil yani.
en doğrusu arayıp konuşman. sakin ılımlı bir şekilde..
10 gün çok uzun bir süre nasıl bekleyebilirsin bu şekilde gelmesiini..

benim anlamadığım bunu soracak, konuşacak kadar neden eşinizden korktuğunuz... ya da çekindiğiniz diyelim...

sizi huzursuz eden bir durumu paylaşamayacaksanız hayatı paylaşmanın ne anlamı var?

kaldı ki arkadaşlara katılıyorum, kişi kendinden bilirmiş. bu yüzden o kadar tepki vermesi sizi aramaması falan.

ne demek başka bir şehire gidip de vardım diye haber vermemek,

siz arayınca cevap vermemek.

rica ederim bu kadar pısırık durmayın karşısında.

Yüklemleri olmayan cümleler anlamsız gelir bana...

Doğru mu anlamışım bakın bir ;

Eşin Muğlaya sınava gidecek.Sana beni erken kaldır diyor.
Sen de kaldırdın.Ortam gayet hoş keyifler keko öpüşüyorsununuz vs vs vs...
Sonra sen işe gidiyorsun ve sana msj geliyor eşinden." geç kaldım servis kaçtı vs"

Bu mesaj şaka olabilir tamam.
Peki sonraki mesajı " hayır diye kime yazdı ?
Sen ona kalkamadın mı ? diye sormadın ki sana " hayır " yazsın.

Bir gariplik var GİBİ...

İlaveten aldatma meselelerini fazla konuşmanızı tavsiye etmem.
Malum erkeklerin aklına hemen karpuz kabuğu düşebiliyor.
Bu devirde babana bile %100 güvenmeyeceksin.Mutlaka bir aralık kapın olsun senin de.

BENCE cok büyük bir tepki veriyor eşiniz.her insaNIN aklına gelecek sey bu senin aklına gelen.
1 ay önce eşimin arabasını bir bekar akrabası almıstı.ertesi gün eşim sınav için evden cıktı.
annemler bendeydi ve eşim döndükten sonra beraber annemlere gececektik
oturacagım koltugun kapısını actıgım gibi bir bayan sapkası düştü üzerime.
şok oldum ve elbette kafama soru isareti takıldı o an.
gayette süpheli sordum eşime bu ne diye?o nedir dedi garibim? :1:
bana adamakıllı bir acıklama yapmalısın falan dedim.
sonrasında gayet ılımlı anlattı ve bende anladım akrabasının kızarkadasına ait oldugunu.
eşinizde gayet böyle size acıklama getirebilir.bunda birsey yok.
Sizde güler gecersiniz.

Back
X