• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir fikir verin bana?

Ben ilk okuduğumda kesin uyku sersemliğiyle atımış bir mesajdır diye düşünmüştüm ama eşiniz kalkmış üstelik duşa bile girmiş.
Mesaja anlam veremedim ama en çok takıldığım mevzu "sözde arayıp uyandıracaktın" demiş olması.
Mesajı başkasına atmış izlenimi veriyor bu cümle.
Belkide arkadaşına atmıştır bilemiyorum ama umarım altından birşey çıkmaz.

iyide hangi erkek karısı evdeyken sevgilisinin arayıp uyandırmasını isterki??
buna cesaret edermi acaba ?
belki bir arkadasına tembihlemişti..

O mesajların size yanlışlıkla geldiği,
mesaj sahibinin başkası oldugu kesin.

Ayrıca aldatmak üzerine bu kadar yorum yapan,
katı düşünceleri olan ve üstüne gitmeden bir gün öncesinde
ısrarla aldatma konusu üzerinde duran bir erkek,
karısını ayakta uyutuyordur.

Haberiniz olsun...

Üzgünüm pek iç açıcı şeyler yazamadım malesef...

Son düzenleme:
yani gayet açık yanlışlıkla size atılmış mesaj. uyuyamaması da korktuğunu ve vicdan azabı duyduğunu gösteriyor.

aldatmayla ilgili bu kadar fetva vermesine sebep neymiş acaba.

hiçbir konuda bu kadar iyi niyetli düşünmeye gerek yok. başımıza gelen iyi niyetten geliyor zaten.

her zaman şüpheci olmakta fayda var diye düşünürüm.

mutlaka kontrol edin. eve geldiğinde telefonunun dökümünü ele geçirin netten .

o tarihte size mesaj attıktan sonra kime mesaj atmış veya kimi aramış.

tabi ki inşallah bir şey çıkmaz ama ne demişler eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. bu kesinlikle şüphelenilecek bir olay.

Bu tarz sakalar yapar misiniz birbirinize? Bana hic saka gibi gelmedi de, eger siz bu tarz sakalar yapiyorsaniz olabilir. Ama hic bir erkege guvenilmemeli. Hic birine... Umarim kotu bir sey yoktur.

tüm yorumları veya gelişmelerı okuyamadım ama sanırım ilerleyen zamanlarda telefonunu biraz kurcalamak gerek, kafanızı kurcaladıgı için...

O msj şaka falan değil şaka bile olsa üzgünüm ama msj size değil kesin ve net.
Ben olsam 10 gün bekleyemezdim uçağa ya da otobüse atlar h.sonu için sürpriz diye yanına giderim, işte o zaman az da olsa anlarsın
:34:

Araştıracaksan bile eşine hissettrimeden yapmalısın bunu.eşinle sürekli bu yüzden tartışıp huzursuzluk çıkarırsan ve bir başkası varsa gerçekten bu karşı tarafın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey olmaz.umarım öyle bir şey yoktur.umarım bir erkek arkadaşına yazmıştır ama böyle olsa size iş arkadaşıma söylemiştim uyandır demesi lazımdı.kaldı ki eşine söyledikten sonra iş arkadaşına da gerek yok.kötü kokular geliyo burnuma.ama sakin,sabırlı ve temkinli olmalısın.

öyle şaka mı olur Allah aşkına

iki şık var

birincisi senin ona olan güvenini ölçüyor ki evlilikte yapılması yanlış olan bir durum

ikincisi aldatıyor :(( aldatıyorsa kokusu çabuk çıkar hayırlısı bu konuyu kapatmam ben olsam...

Ben ilk okuduğumda kesin uyku sersemliğiyle atımış bir mesajdır diye düşünmüştüm ama eşiniz kalkmış üstelik duşa bile girmiş.
Mesaja anlam veremedim ama en çok takıldığım mevzu "sözde arayıp uyandıracaktın" demiş olması.
Mesajı başkasına atmış izlenimi veriyor bu cümle.
Belkide arkadaşına atmıştır bilemiyorum ama umarım altından birşey çıkmaz.

Katılıyorum.. Arayıp uyandırmaktan bahsetmiş mesajda.. Bu sen değilsin bariz ortada.. Sonrada durup dururken bi "hayır" mesajı..
Ben kesinlikle bırakmazdım bu işin peşini.. Atlayıp yanına mı gidersin.. Saat başı ara mısın bilemem.. Ama hiçbirini yapmazsan lütfen döndüğünde fatura detayına bak.. Bu şüpheyle yaşanmaz..

resmen bu mesajlar size yanlıslıkla gelmiş, araştırın bence... umarım üzülmezsiniz...

Her suçlu, suçu kapamak için ya trip yapar ya da başkaları üzerinden ben yapmam şudur budur der
Halbuki asıl yalancının başkanı kendileridir
Psikoloji de bir adı da varda hatırlamadım şimdi

Şifre yazıp göndermekten bile korkuyorsunuz
Benim anlamadığım bir soru sormaktan bile korkmanızın sebebi?
Her şeyi olduğu gibi konuşamadıktan sonra evlilik mi denir bu ilişkiye..

Evet evet benim sevgilim de aldatmak konusunda çok katıydı, senden ayrılırım neden aldatayım ki derdi :ssz:

arkadaşlar eşim evde ben işteydim bana ilk mesaj geldiğinde.mesajın ardından aradım eşimi meşgule aldı ardından hayır diye mesaj geldi iyimser yönden baktığımda geç kaldığı için panikleyip onu aradığımı düşünerek hayır yazdığı.dün akşam 3 4 kez mesaj yazdım bana açıklama yapması için hiçbirşey yazmadı.en sonunda ''saçmalamadığın mesajlara cevap alabilirsin ancak yazmış'' ben de ''sabahtan beri saçmalayan sensin bu düşünceleri kafama sokan sensin,bunu yok edicek kişi de sensin'' dedim.bana ''hala açıklamadan bahsediyorsun kafanda nasıl bi fantezi kuruyorsan sürdürebilirsin''yazmış.ardından da ''şakaydı ama karıştırmışım zamanı.bir daha mesajla,aramayla bu mevzuyu dillendirirsen çok pis noktalarım bu konuyu''demiş bir daha da ne o yazdı ne ben..son durum budur arkadaşlar.

Benim içime iyi şeyler doğmuyor açıkcası konu ile ilgili. Bence mutlaka fatura dökümü çıkarttır. El alışkanlığı ile mesajı sana göndermiş olabilir. Ayrıca "arayıp uyandıracaktın" demesi bana gittiği yerde olan bir kadını düşündürdü. Sanki onu telşalandırıp aramasını ister gibi. Sen aradığında da panikledi en azından düşünmek için meşgule attı. Son söyledikleri de bunu doğrular nitelikte. Hem mantıklı açıklaması yok hem de kızarak üste çıkmayı planlıyor.

arkadaşlar eşim evde ben işteydim bana ilk mesaj geldiğinde.mesajın ardından aradım eşimi meşgule aldı ardından hayır diye mesaj geldi iyimser yönden baktığımda geç kaldığı için panikleyip onu aradığımı düşünerek hayır yazdığı.dün akşam 3 4 kez mesaj yazdım bana açıklama yapması için hiçbirşey yazmadı.en sonunda ''saçmalamadığın mesajlara cevap alabilirsin ancak yazmış'' ben de ''sabahtan beri saçmalayan sensin bu düşünceleri kafama sokan sensin,bunu yok edicek kişi de sensin'' dedim.bana ''hala açıklamadan bahsediyorsun kafanda nasıl bi fantezi kuruyorsan sürdürebilirsin''yazmış.ardından da ''şakaydı ama karıştırmışım zamanı.bir daha mesajla,aramayla bu mevzuyu dillendirirsen çok pis noktalarım bu konuyu''demiş bir daha da ne o yazdı ne ben..son durum budur arkadaşlar.

ınan kı bır sey yok canım ya bos yere kendını doldurma bazen olaylar gorundugu gıbı olmayabılıyor ınan bır acıklaması vardır ustune gıtme o sana anlatır bır zaman sonra rahat ol umursama bence bırsey yok gercekten

sorun bende mi anlamadım ki!kızlar nasıl bişey biliyormusunuz eşimi çok seviyorum evet bu bi gerçek ve ondan çekiniyorum.korkuyorum denemez ama bi adım geride duruyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama yapım bu.şimdi bakıyorum benim için onca şeyi göze almış adam neden yapsın ki bunu bizim hikayemiiz çoooooook uzun kolay kolay geçmedi 5 yılımız daha küçüğüz.o bu yaşında benim için çokşeye göğüs gerdi ha tüm bunları benim için yapıyor diye başkasıyla görüşürmü aldatırmı bilmiyorum ama gerçekten iyi bi adam.yani başkasını sevse geçip karşıma gofredo bak ben başkasını seviyorum bu evliliği bitirelim en iyisi dicek bi adam.ama işte ben hep bişeyler arıyorum her şeyin altında.ay kafam nasıl karışık kızlar delirmek üzereyim..

Niye bu kadar agresif bir tutum sergiliyor anlamıyorum doğrusu.

Back
X