sevgili mart anneleri dün pierre cardin in bebek arabasını aldık kızımıza.benim gönlümden geçen renk pempe-gri idi.ama bizim istediğimiz tüm özellikleri taşıyan bu arabanın o rengi yoktu bunu aldık.anakucağını da pembe-gri beğendim.ama arabaya takım olanı(aynı renkte olanı yani)da vardı.mağazadan çıkana kadar 10 defa fikir değiştirdik.sizce takım mı olsun bu pembe-gri iyimi?YARDIIIIIM...!
Bence takım olan
ayrıca bence pusetin rengi anakucagının renginden daha güzel
kaça aldınız acaba?
bende kraft energy aldım ancak çok kararsızım değiştirebilirim çift yönlü değil çünkü
değiştirme şansım var o yüzden fikirleriniz önemli fakat pusetin kırmızısı yok anakucağında yani sadece krem ve lacivert kız çocuğuna olurmu?
gülencim sadece pusetin fiyatı 300 tl anakucağı da 85tl
sevgili mart anneleri dün pierre cardin in bebek arabasını aldık kızımıza.benim gönlümden geçen renk pempe-gri idi.ama bizim istediğimiz tüm özellikleri taşıyan bu arabanın o rengi yoktu bunu aldık.anakucağını da pembe-gri beğendim.ama arabaya takım olanı(aynı renkte olanı yani)da vardı.mağazadan çıkana kadar 10 defa fikir değiştirdik.sizce takım mı olsun bu pembe-gri iyimi?YARDIIIIIM...!
arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler sayenizde kararımı verdim ve değiştirdim.iyiki bu site var iyiki varsınız.hihoyyythihoyyytbakın bu anakucağını aldım.
gülencim inanki Kayseride her çocuklu 10 ailenin 9 da bu araba var.biz de her karşılaştığımızda sorduk herkes memnun olduğunu söyledi.kullanıp göreceğiz bakalım.anakucağının markası babymax.
üstüne montelenmiyor ama üstüne koyup taşınabiliyo emanet durmuyo giriyor içine.pusetin kendi anakucağı vardı pierre cardin ama o baya pahalıydı.mağaza sahibi de tanıdık hiç gerek yok ona dedi ikisi de aynı kalitede dedi