Doğuma Hazırlık Kızlar Bir Fikir Verin Çok Kararsızım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
sevgili mart anneleri dün pierre cardin in bebek arabasını aldık kızımıza.benim gönlümden geçen renk pempe-gri idi.ama bizim istediğimiz tüm özellikleri taşıyan bu arabanın o rengi yoktu bunu aldık.anakucağını da pembe-gri beğendim.ama arabaya takım olanı(aynı renkte olanı yani)da vardı.mağazadan çıkana kadar 10 defa fikir değiştirdik.sizce takım mı olsun bu pembe-gri iyimi?YARDIIIIIM...!

Eklentiler

• $100_1860.webp
    $100_1860.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 96
slm canim. eger beraber kullanacaksan takim olmasi daha hos durabilir tabiki de.
yani ben olsam takim alirdim canim.

Bence takım olan
ayrıca bence pusetin rengi anakucagının renginden daha güzel
kaça aldınız acaba?
bende kraft energy aldım ancak çok kararsızım değiştirebilirim çift yönlü değil çünkü

biz bunu 300 tl ye aldık çift yönlü kullananlar çok memnun

ana kucagı dahilmi

değiştirme şansım var o yüzden fikirleriniz önemli fakat pusetin kırmızısı yok anakucağında yani sadece krem ve lacivert kız çocuğuna olurmu?
gülencim sadece pusetin fiyatı 300 tl anakucağı da 85tl

canım anakucagı takımmı
puset dedımızx bızım bebek arabasının rengı da guzel dıyruz bız yeldayla
anakucagı ne marka

canım bence de bebek arabasının rengi daha hoş duruyo
güle güle binsin bebişimiz

bu arabada kafama yattıı

sevgili mart anneleri dün pierre cardin in bebek arabasını aldık kızımıza.benim gönlümden geçen renk pempe-gri idi.ama bizim istediğimiz tüm özellikleri taşıyan bu arabanın o rengi yoktu bunu aldık.anakucağını da pembe-gri beğendim.ama arabaya takım olanı(aynı renkte olanı yani)da vardı.mağazadan çıkana kadar 10 defa fikir değiştirdik.sizce takım mı olsun bu pembe-gri iyimi?YARDIIIIIM...!

bence ayni renk olursa daha guzel olur,,, gule gule kullanin insallah

arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler sayenizde kararımı verdim ve değiştirdim.iyiki bu site var iyiki varsınız.hihoyyythihoyyytbakın bu anakucağını aldım.
gülencim inanki Kayseride her çocuklu 10 ailenin 9 da bu araba var.biz de her karşılaştığımızda sorduk herkes memnun olduğunu söyledi.kullanıp göreceğiz bakalım.anakucağının markası babymax.

Eklentiler

• $100_1861.webp
    $100_1861.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_1862.webp
    $100_1862.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 39
CANIM ustune taılıp kullanılıyıormu ana kucagıdaq

üstüne montelenmiyor ama üstüne koyup taşınabiliyo emanet durmuyo giriyor içine.pusetin kendi anakucağı vardı pierre cardin ama o baya pahalıydı.mağaza sahibi de tanıdık hiç gerek yok ona dedi ikisi de aynı kalitede dedi

Back
X