kızlar bir fikir verir misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.936
28.615
798
Mune lütfen konumu taşıma :(

Oğlum Anaokuluna gidiyor. 8 ocak ta aile katılımı etkinliği var ve sıra bana geliyor. Her hafta bir veli gidip çocuklara etkinlik yaptırıyor. Aslında ne yapacagima karar vermiştim. Fakat geçen hafta bi veli yapmış benim yapacağım etkinliği. Tarih yaklaşıyor ne yapabilirim çocuklara ? Internetten de bakıyorum bi taraftan sizlere de sormak istedim belki yaratıcı bir fikir gelir. Oğlumla bi şarkı öğrendik onun çalışmasını yapıyoruz arkadaşlarına sunacagiz. Etkinlik de karar veremedim. Bi fikir verseniz olma mi ? Tesekkur ediyorum hepinize. . Iyi geceler

Hazır ilmekli iplerle annelerine atki ördürebilirsiniz
Çok kolay bişiymiş
Ben henüz vakıf olamadim ama

Boncuk seti alip taki yaptirabilirsiniz,
Kutu oyunu goturebilir ya da tasarladiginiz bir oyunu oynayabilirsiniz (resimli tombala gibi)
Deney yapabilirsiniz (siseye yumurta sokma deneyi, balon deneyi gibi basit deneyler) hikaye tamamlama oyunu oynayabilirsiniz. Ilk aklima gelenler bunlar.

yani daha önce yapılanlara örnek verirseniz belki ona göre yardımcı olabiliriz.
mesela hiç biryere götürdüler mi veliler çocukları
bulunduğunuz ilde çiftlik varsa bi at çiftliğine götürebilirsiniz gibi :)

Mune lütfen konumu taşıma :KK43:

Oğlum Anaokuluna gidiyor. 8 ocak ta aile katılımı etkinliği var ve sıra bana geliyor. Her hafta bir veli gidip çocuklara etkinlik yaptırıyor. Aslında ne yapacagima karar vermiştim. Fakat geçen hafta bi veli yapmış benim yapacağım etkinliği. Tarih yaklaşıyor ne yapabilirim çocuklara ? Internetten de bakıyorum bi taraftan sizlere de sormak istedim belki yaratıcı bir fikir gelir. Oğlumla bi şarkı öğrendik onun çalışmasını yapıyoruz arkadaşlarına sunacagiz. Etkinlik de karar veremedim. Bi fikir verseniz olma mi ? Tesekkur ediyorum hepinize. . Iyi geceler
Trafik işaretleri kartlarını yapabilirsiniz hep beraber...yalniz güzel bi şeymiş anaokulunu tebrik ettim oğlum anaokuluna başlasada böyle şeyler yapsam heyecanlandim..:)

Ben deney yaptırmayı düşünüyorum
Örnek bir kac deney
Elektrik yüklenmiş çubuğa kagıtları yapışması
Farklı yogunluklu sıvıların birbirine karışmaması gibi
Yogurt da mayalayabilirsiniz
Bi de bizimkiler meyve salatası yapmıştı cok eğlenmişlerdi

Ben oğluma üzerinde sarı yeşil ve kırmızı elmaların olduğu bir tişört yaptirmistim elma ile ilgi tekerleme ezberlemistik sonra elmanın faydalarını anlatan resimli renkli pankartlar hazırlamıştım bide elmalı kurtlu bir şarkı:) sonra da arkadaşlarına elma ikram etmişti bayagi sevilmişti. Hem eğlendiler hem de faydali bilgiler edindiler

Bebek çorabından kardan adam yapın.
"Kardan adam kardan adam senden korkmaz benim babam" bu şiiri de okutursunuz tamamdır.

Yüz boyama yapabilirsiniz. Sağlığa zararlı olmayan birkaç renk boya alın. Birkaç tane de video izleyin çizimlere bakın. Bence bayılacaklardır. :KK49:

Bebek çorabından kardan adam yapın.
"Kardan adam kardan adam senden korkmaz benim babam" bu şiiri de okutursunuz tamamdır.

Onu da geçen haftalar da bir veli yaptırdı :(

Yüz boyama yapabilirsiniz. Sağlığa zararlı olmayan birkaç renk boya alın. Birkaç tane de video izleyin çizimlere bakın. Bence bayılacaklardır. :KK49:

Okulumuz daha çok çocuklara anı olarak kalabilecek etkinlik istiyor.

Ben deney yaptırmayı düşünüyorum
Örnek bir kac deney
Elektrik yüklenmiş çubuğa kagıtları yapışması
Farklı yogunluklu sıvıların birbirine karışmaması gibi
Yogurt da mayalayabilirsiniz
Bi de bizimkiler meyve salatası yapmıştı cok eğlenmişlerdi

Meyve salatası olabilir aslında bir arastirayim netten :) teşekkür ederim

Evde kurabiye hazirlayip seker hamuruyla susletebilirsiniz.
Etkinlikler neler olmustu genelde.

Çim bebek, kardan adam, çiçek ekimi, turşu kurmuştu bir veli , Mandal ve peceteden kelebek yapmislardi. Ben çiçek düşünmüştüm ama yapılmış ne yazikki.

Trafik işaretleri kartlarını yapabilirsiniz hep beraber...yalniz güzel bi şeymiş anaokulunu tebrik ettim oğlum anaokuluna başlasada böyle şeyler yapsam heyecanlandim..:)

Çok masraflı valla okula başladı oh rahatım olmuyormus :)) çocuklarla veliler sürekli birseyler yapıyorlar aslında çok memnunuz okuldan ve ogretmenimizden. Oğlum da çok seviyor. 8 ocak bizim günümüz heyecan yaptık :))

Orta boy kavanozlara rengarenk turşu yapabilirsiniz hem cocuklarind ilgisini cekmektedir. Birde mentessori eğitimin faaliyetlerine bakabilirsiniz.

Yapıldı malesef :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X