Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ada Alya Arya Mira Lina isimlerini sevenlerin Narin ismini sevebilecegini pek dusunmuyorum.. Isimlerde de bir tarz olayi var aslinda..
Ben Narin ismini severim, begenirim..
Ada Alya Arya Mira Lina isimlerini sevenlerin Narin ismini sevebilecegini pek dusunmuyorum.. Isimlerde de bir tarz olayi var aslinda..
Ben Narin ismini severim, begenirim..
Eşim narin diyor ona danışınca illa o isim yoksa kendin koy istediğini diyor ilkini o koymuştu adını o yüzden ben taşıyorum 9 ay sanki o çekiyormuş gibi çilesini hiç yapıcı değil kendi bilir ama ben ne dersem o artık
Eşim narin diyor ona danışınca illa o isim yoksa kendin koy istediğini diyor ilkini o koymuştu adını o yüzden ben taşıyorum 9 ay sanki o çekiyormuş gibi çilesini hiç yapıcı değil kendi bilir ama ben ne dersem o artık
En cok icinize sineni koyun keisnliklee..
Biz esimle anlasamayip 2 isim koyduk.
Benim koydugum ismi kimse begenmemisti zamaninda.. Duyulmamis bir isimdi.. HIC pisman olmadim, hiç.. Sonradan isim patladi ama yine de enn sevdigim isim olarak kaldi :)