kızlar bir fikri olan var mı???

sheker_cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
724
0
96
Adana
kızlar 3-4 gündür ağzımda iğrenç bir acılık var sürekli şeker ya da meyve atıştırıyorum geçmesi için ama sadece anlık oluyor geçmesi sizce neden olabilir sizlerde de aynı sorun var mı acılık midemi bulandırıyor çok kötü yaaa

bende olmadı ama doktoruna telefon edip sor istersen o en iyisini bilir ne yapman gerektiğini söyler

aradım ameliyattaymış çıkınca aratıcak sekreteri bekliyorum hala unutmuş da olabilir birazdan tekrar ararım olmazsa

demir vitamin ilçaları alıyorsan onlarda yapabilir muhtemelen mide sorunu hamilelikte normal aslında

ewet alıyorum yaw gerçekten çok rahatsız ediyo geçsin bir an önceee

aynı sorun bende de var yaa agzımda sureklı bı tatsızlık acılık sankı demır yalamısım gıbı sanırım dedıgınız gıbı demır hapından ama bende demır ılacını ıcmeden oncede oluyodu.
Bide agzımdakı asırı tukuruk salgısı mıgdemı bulandırıyooo

bendede oluyo özellikle tatlı bişeyler yedikten sonra acılık bi türlü geçmiyo
annemdede olurmuş hamilelikten sonra düzelmiş

yaw hanımlar dr la konuştum demir ilacı da yaparmış midedeki rahatsızlıklarda reflüden de olabilirmiş mide için bir şurup wermişti onu bi dene geçmezse tekrar konuşalım dedi bende içtim şuan daha iiyim ama tam olarak geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…