eşimde bilio ama arkadaşı die böle yapıo ama ben o kişilerle fazla muhattap olmak istemiorum artık bu son damla oldu bardağı taşıran benim canımın yandığını bile bile bi de o gün bana gelmek için mesaj attı cenaze günü yaptı çok bekledim başsağlığı dilemesini o nu bırak mesaj bile atmamış bnm tek çağırmamın nedeni akşam dönmüş olmam oda evi toplamak in döndüm o gün elimde ne varsa kırıldı acı haberi aldım sonra evi bile toplamadan bi kaç eşya aldım ve çıktım evden gittiğim yer bir saat uzaklıkta yarın tekrar gidicem ve ben bu ayok rahatsızım kimyasal gebelik geçirdim iki hafta önce bunu biilio hala kanamamın ağrılarımın olduğunu bile bile yapıo bunu
saol cnm yazdığı mesajda buÇok geçmiş olsun
Boşver o zaman çağırma
İnsanlık yok bu kızda
Görüşüyosa eşin görüşsün sağdıçla
Sende geri dönme zahmetinde bulunma, şu gün müsaitim deme hiçsaol cnm yazdığı mesajda bu
napıyosun.biliyorum hastasın.ama ali(fatma kişisinin eşi)güzdüz çalışıomuş.aliyle fatma gelmek istiyolar gidemedik. Ayıp oldu diolar müsaitseniz pazartesi günü gelmek istıolar.tabi sen kabul edersen... mesaj da bu bende kusura bkma dedemi kaybettim annenmdeyim çağrmak isterdim ama evde olmayıcam o günü dedim cevap bile verme zahmetinde bulunmadı bile
saolun kadının halinden kadın anlıyormuş saolunvalla arkadaşım eşiniz elbette ki bu kişilerle iyi anlaşmanızı ister, arkadaşlığına zarar gelsin istemez. siz de aynı şekilde davranabilirsiniz benzer durumda.
ama önemli mi değil, önemli olan sizin düşünceniz ve hisleriniz. kimse sizi sevmediğiniz insanlarla birlikte olmaya zorlayamaz. keza siz de eşinizi zorlayamazsınız.
kesinlikle çağırmayın derim ben.
en iyisi bu birdaha mesaj atarsa onun yaptığını yapar cevap dahi vermemSende geri dönme zahmetinde bulunma, şu gün müsaitim deme hiç
Arayıp gelmeye kalkan ama baş sağlığı bile dilemeyen birini ben çağırmazdım açıkçası.
yani aramamış bile, mesaj atmış.
Belkide hem oturmaya hem de taziye ziyaretine geleceklerdi gelmeden önce haber vermişler. Cagirmaniz uygun olur bence.KIZLAR SİZE BİR DURUMU DANIŞMAK İSTİYORUMM
benim eşimin sağdıcı var(burlarda yakın arkadaş nesilden nesile çok yakın arkadaş)
onun eşi benim de arkadaşım ama nasıl diyeyim kendime çok yakın görmüşümdür ama bi iki kişi beni uyardı o kişi konusunda bende ogünden sonra dikkatli oldum.bu kişinin adı ayşe olsun.. ... geleyim konuyaa
bi arkadaşımız daha var ramazan bayramında bana hayırlı olsuna gelicekti öle demişti gelmedi gelmedi bu kişide fatma olsun... benim en rahatsız olduğum bu ayı buldular bana gelmek için ayşe ve eşleriyle...
benim rahatsız olduğumu biliyordu ayşe .. ben kibarca rahatsızm dedim .. bu da yetmemiş eşine eşimi arattırmış .eşimde rahatsız demiş gelmedilerr... geçen hafta dedemin öldüğü gün öldüğünü bildiği haldr mesaj atmış ayşe işte fatmanın eşi gündüzcü kabul edersen pazartesi sana gelcez oturmaya diye.. bende bugun dedemi kaybettim annanemdeyim dedim bana bir başsağlığı bile dilemedi bunu bile bile yapmadı .... eşim diyor birgün hazırlık yaparsın çağırırız diyor ama bu bana yaptığı ikinci olay ilk olayı anlatmıycam geçmiş zamnda olmuş bişi büyütülcek bişi olmadığı için yazmıorumm... şimdi ben ne yapayım onları çağırayımmı hiçte içimden gelmediği halde?
ogün evde yoktum ve cenaze günü dedi bunu taziyeye grliceni pek sanmıyorum zaten dedim ki o gün evde deiğlim annanemdeyim dedeim kaybettm vesaire ben anlıycamı anladım insanlık ölmüşBelkide hem oturmaya hem de taziye ziyaretine geleceklerdi gelmeden önce haber vermişler. Cagirmaniz uygun olur bence.
çağrmıycam istedini desin . bnm acım oldunu bile bile yapıo bunu derim ben acımı düşünüorum o gezmeyi düşünüo derim rezil olan o olur yapıcanıda sanmamCok densiz insanlarmis.
Ama yinede cagirirdim.
Bi sefer cagirirdim sonrada mesafe kordum.
Onlar size geldiginde sira sizde olucak.
' sira sende tubish senidr bekleriz bize" dediklerinde tabi kismetse derim.
Sonra o kismetin onune comak sokarim hic gitmem onlarin evine.
Cagirmamak olmaz.
Ele gune rezil ederler tubish misafir perverlikten anlamiyor diye.
Eger bozucaksamda sokakta disarda bozarim.
Evime gelenlere saygida kusur etmem lafta sokmam.
çağrmıycam istedini desin . bnm acım oldunu bile bile yapıo bunu derim ben acımı düşünüorum o gezmeyi düşünüo derim rezil olan o olur yapıcanıda sanmam
bna bi kere iftira attı diyebilirimSana zarari dokunacak bir kisilikse kesinlikle uzak dur kabul etme ama zararsiz biriryse kabul etmedigin günlerin yerine cagirabilirsin
Sakin görüsme kardesim iftirayi yapan herseyi yapar , evinede kabul etmebna bi kere iftira attı diyebilirim
saol cnmSakin görüsme kardesim iftirayi yapan herseyi yapar , evinede kabul etme
O zaman durum farklı tabi çağırmayın o zaman hatta attığı iftirayi söyleyin size kırıldım diyin.bna bi kere iftira attı diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?